«Βασιλικοί Λεοντόκαρδοι», «Πειρατές», «Πυροσβέστες» και «Αστυνομικοί» και εκατοντάδες ακόμα playmobil κατέκλυσαν στην οδό Κανακάρη 185!

Ήταν όλοι στο Mπιζζζ Τοys στριμωγμένοι στα ράφια έτοιμοι να τους υιοθετήσετε και να παίξετε μαζί τους!

Λατρέψαμε την σειρά της playmobil στο γνωστό παιχνιδάδικο της Πάτρας που απευθύνεται σε «απαιτητικά» παιδιά.

Μικροί και μεγάλοι -μιας και τα playmobil συλλέγονται και από τους μεγαλύτερους- μπορούν να δουν από κοντά τις πιο cool φιγούρες όλων των εποχών και να επιλέξουν ποιους θα πάρουν μαζί τους.


Για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους όμορφες ιστορίες μπορούν να αγοράσουν όλα εκείνα τα playmobil που θέλουν ξεχωριστά.

Για ευκολία στο e-shop του Μπιζζζ toys, μαμάδες και μπαμπάδες μπορούν να δουν και να αγοράσουν τα παιχνίδια της επιλογής των παιδιών τους αφού θα μπορούν να τα δουν ανά πάσα ώρα και στιγμή "τακτοποιημένα" σε κατηγορίες.

Η περιήγηση στο διαδίκτυο άλλωστε, μπορεί να είναι από μόνη της ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ενώ να σημειώσουμε πως για αγορές πάνω από 49 ευρώ τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!

Μέσα από το site τους, εντοπίσαμε και τα περιζήτητα των ημερών ενώ μπορείτε να δείτε όλη τους, την συλλογή με Playmobil πατώντας ΕΔΩ!


Μεγάλο Κάστρο των Λεοντόκαρδων Ιπποτών


Μεγάλο εμπορικό κέντρο


Μεγάλο Ασιατικό κάστρο


Ονειρεμένο πριγκιπικό κάστρο