Σε «Σόδομα και Γόμορα» μετατράπηκε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά έπειτα από ένα κολασμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι οργίων, στο οποίο έσπευσαν να δώσουν το παρών περισσότερα από 400 άτομα!

Το «πάρτι», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso»,  έλαβε χώρα την Παρασκευή, με δεκάδες «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια να σπεύδουν να μοιραστούν... με όλους τις ερωτικές τους εμπειρίες.

Σε ρόλο guest star βρέθηκε η πορνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου - Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα κηρύσσοντας την έναρξη της... ξέφρενης βραδιάς. 

«Ατελείωτες σεξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, ομαδικά όργια και special δώρα», περιγράφει με λεπτομέρειες η εφημερίδα.  

Τα όργια, κατά το δημοσίευμα,  κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club, σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.

«Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γυμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σεξ», περιγράφεται.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor's Room».