Μια υπέροχη εκδήλωση που έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στο κέντρο της Πάτρας, με τα παιδιά να φέρνουν το μήνυμα των Χριστουγέννων ήταν αυτή το πρωί του Σαββάτου. Το ραντεβού ήταν για τις 11 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου, όμως οι δράσεις των σχολείων που συμμετείχαν στην όλη εκδήλωση συνεχίστηκαν έως αργά το μεσημέρι.

Η συναυλία μάλιστα που έκαναν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην συμβολή της με την Γεροκωστοπούλου ενθουσίασε το κοινό και τους περαστικούς που σταμάτησαν για να ακούσουν τα παιδιά που με το τραγούδι και την φωνή τους ζωντάνεψαν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο τίτλος της συναυλίας, άλλωστε, τα έλεγε όλα: «Μία αγκαλιά τραγούδια», ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα παράδοξα Χριστούγεννα».

Όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου μπορούσαν να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση της «Κιβωτού της Αγάπης» και στον «Ερυθρό Σταυρό Πάτρας», ενώ παράλληλα με την εκδήλωση λειτουργούσαν και εργαστήρια με χριστουγεννιάτικες κατασκευές.