Μικρές αθώες φαινομενικά κινήσεις ή πινελιές στο ντύσιμο ενός άνδρα μπορούν πραγματικά να αναστατώσουν μια γυναίκα και να την κάνουν να τον κατατάξει στην κατηγορία σέξι.

Ναι, η εμφάνιση και η συμπεριφορά παίζουν ρόλο, αλλά υπάρχουν εκείνα τα μικρά πολύ μικρά πράγματα που κάνουν έναν άνδρα να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους στα μάτια των γυναικών.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον σύντροφο, που όταν κάνει κάτι παρακάτω είναι απλά ακαταμάχητος.

Τί, όμως, κάνει τις γυναίκες να τρελαίνονται για έναν άνδρα ή τον σύντροφό τους;

1) Έχει δυνατά χέρια. Οι γυναίκες φαντάζονται κάποιον να τις παίρνει αγκαλιά και να τις προστατεύει από όλους και απ' όλα.

2) Φορά κοστούμι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άνδρα με ένα κοστούμι ακριβώς στα μέτρα του. Αποπνέει σοβαρότητα και σεξαπίλ, ο τέλειος συνδυασμός.

3) Όταν μιλά με τρυφερά λόγια για τη μητέρα του. Είναι πολύ όμορφο να ακούει κανείς έναν άνδρα να μιλά όμορφα για τη μαμά του, αρκεί βέβαια να μην φτάνει στο άκρο της υπερβολής. Δείχνει πως σεβασμό και εκτίμηση προς τις γυναίκες.

4) Έχει σούπερ βλεφαρίδες. Στην αρχή, μπορεί οι γυναίκες να αισθάνονται θυμό, γιατί η φύση δεν έδωσε σε εκείνες τέλειες βλεφαρίδες, ωστόσο, καθώς κοιτούν τον κάτοχό τους βλέπουν πόσο υπέροχα αγκαλιάζει το βλέμμα του.

5) Όταν ανεβάζει τα μανίκια του πουκαμίσου. Απλά είναι σέξι να βλέπουν τα χέρια του, ειδικά άμα είναι και γυμνασμένα.

6) Όταν κάνει δουλειές στο σπίτι. Το να προτείνει ένας άνδρας στη σύντροφό του να τη βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού είναι από μόνο του μια μοναδική κίνηση. Το να το κάνει πράξη τον ανεβάζει αυτομάτως σε άλλο επίπεδο. 

7) Όταν διαβάζει. Δείχνει έναν άνθρωπο, που έχει και άλλα χόμπι, πέρα από το γυμναστήριο ή το Play Station. Μάλιστα, υπάρχει σελίδα στο Instagram, με «καυτά» αγόρια που διαβάζουν στις πόλεις του κόσμου.