Μια ζεστή, χριστουγεννιάτικη βραδιά μας περιμένει στο Κτήμα Πιθάρι και φέτος.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η πίστα παίρνει φωτιά! Στο hall 1, στο Κτήμα Πιθάρι κοντά μας θα βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έρχεται με την δυναμική του επανεμφάνιση, να μας ξεσηκώσει έτσι όπως μόνο ο ίδιος ξέρει.

Μαζί του έρχεται και η Μαρία Καρλάκη δίνοντας τον δικό της παλμό στο βράδυ μας. Στο Κτήμα Πιθάρι δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, σημείο αναφοράς και του χειμώνα σας περιμένουμε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Η προπώληση ξεκίνησε. Το εισιτήριο αφορά και τους δύο χώρους (για όλους τους καλλιτέχνες) και είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο. Προλάβετε τα προνομιακά εισιτήρια!

Στο hall 2, το πρόγραμμα ανοίγει ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis. Η βραδιά συνεχίζει και στα decks ανεβαίνει ο dj Freespirit. Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εκεί.. συνεχίζεται με τα πιο δυνατά dj sets σε house ρυθμούς από τον Junior Rush.

Οι μοναδικοί Playmen έρχονται να μας ξεσηκώσουν με τον δικό τους παλμό και ένταση δημιουργώντας μια εκρηκτική βραδιά! Πολλά ακόμη dj sets, dance shows αλλά και πυροτεχνήματα έρχονται να ολοκληρώσουν ευχάριστα το μουσικό αυτό event αφήνοντάς μας αμέτρητες αναμνήσεις.

#Feel_the_experience  #Lake_Party_Trichonida #winter_experience #Ktima_Pithari #staay_tuned #lakers

Για εισιτήρια, δρομολόγια, κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.lakeparty.gr.

Οι κρατήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο για το Hall 1 είτε για πάσο είτε για τραπέζι. Η είσοδος στο χώρο επιβάλλει εισιτήριο. Το εισιτήριο ισχύει και τους δύο χώρους (Hall 1 και Hall 2).

Τιμοκατάλογος:

Hall 2

Μπύρα Heiniken 400ml 4€

Ποτό 5€ (Havanaclubwhiterum, Absolutvodka, Jamesonwhisky, Beefeater jin)

Τσίπουρο – Ούζο Βραχωρίτικο 3€

RedBull 4€

Αναψυκτικά 3€  (Λεμονάδα, Cocacola, Tonic, Πορτοκαλάδα)

LiptonIceTea 3€  (Ροδάκινο, Λεμόνι, Πράσινο)

Hot Dog απλό 2€ Hot Dog special 3€

Φιάληαπλή 50€ Φιάλη special 70€ Hall 1ΣετραπέζιΦιάλη απλή 50€ Φιάλη special70€

Κρασί 30€ ΣεπάσοΦιάλη απλή 50€ Φιάλη special 70€ Κρασί 30€ Μπύρα Heiniken 400ml 4€ Ποτό 5€ (Havana club white rum, Absolut vodka, Jameson whisky, Beefeater jin) Τσίπουρο – ΟύζοΒραχωρίτικο 3€

RedBull 4€

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: Από τα Αστικά Κτελ Αγρινίου θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς αγορά μέχρι και την τελευταία μέρα του Lake Party Τριχωνίδα.Για τη δική σας ασφάλεια και διευκόλυνση προτιμήστε τη μετακίνηση με τα λεωφορεία!   #stay_tuned  #lakers 19:30 ¤ από ίσκου

- 20:00 ¤ από τρένα

- 21:15 ¤ από τρένα

- 22:00 ¤ τρένα

- 22:30 ¤ τρένα

- 23:00 ¤ τρένα

- 23:30 ¤ τρένα

- 00:00 ¤ τρένα

Επιστροφή:

- 02:30

- 03:00

- 03:30

- 04:00

- 04:30

από lake party


3rd Winter Lake Party Τριχωνίδα #SeekTheFire