Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, θα γίνει η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς αθλητές και τα παιδιά των μελών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα βραβευτούν αθλητές μας, θα γίνει κλήρωση δώρων και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Τα Παιδιά του Ανέμου» του ταλαντούχου κινηματογραφιστή Παύλου Τριποδάκη.

Η σημαντικότερη συνεισφορά του ντοκιμαντέρ για τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, του αθλητισμού αλλά και για τη χώρα ευρύτερα είναι οι εικόνες, τα βλέμματα και ο λόγος των αθλητών -νεότερων αλλά και παλαιότερων- που σε πείσμα των όποιων εμποδίων αλλά και των άνισων συνθηκών σε σχέση με το διεθνή συναγωνισμό, αγωνίζονται και νικούν, καταγράφουν την αισιοδοξία, την πίστη τους αλλά και την προσήλωσή τους στο στόχο. Ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τα Παιδιά του Ανέμου» καταφέρνουν να μετατρέψουν μία έτσι κι αλλιώς μοναδική ταινία για την ελληνική αγωνιστική ιστιοπλοΐα σ’ ένα παράλληλο σχόλιο για τη δύναμη της ψυχής και της θέλησης, την αξία της αγάπης γι’ αυτό που κάνεις και τη δύναμη ενός προσωπικού και αρκετές φορές μοναχικού αγώνα.