Παρά το γεγονός ότι μπορούσε να βλέπει τον Πύργο του Άιφελ από το μπαλκόνι του, δεν του αρκούσε αυτό. Ο άνδρας αποφάσισε ότι θα ήθελε να απολαμβάνει τη θέα του διάσημου αξιοθέατου από την άνεση του κρεβατιού του.

Για να το κάνει βέβαια αυτό, μετέτρεψε ολόκληρο το διαμέρισμα του σε ένα γιγαντιαία περισκόπιο. Ο Lucas ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες του από το παράξενο, αλλά αξιοζήλευτο έργο του, το οποίο χαρακτηρίζεται από δύο τεράστιους καθρέφτες και κάποιες τροποποιήσεις στο χώρο, όπως φαίνεται και στο σχέδιο που δημοσιεύει η βρετανική Metro.

Αρχικά έκανε το εν λόγω σχέδιο για να δει πώς θα τοποθετήσει σωστά τους καθρέφτες για να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε. Στη συνέχεια αγόρασε τα δύο τεράστια κάτοπτρα και τα τοποθέτησε με τον τρόπο που είχε σχεδιάσει σε δύο σημεία στο διαμέρισμά του. Μέχρι να καταλήξει βέβαια στο ακριβές σημείο χρειάστηκαν αρκετές ώρες και λεπτομερής εξέταση του χώρου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς κατάφερε να κάνει αυτό το απίστευτο κατόρθωμα.

Φυσικά, πολλοί σχολίασαν ότι θα μπορούσε απλώς να βάλει κάπου αλλού το κρεβάτι ή να πηγαίνει μέχρι το μπαλκόνι να βλέπει τον πύργο, παρά να ξοδέψει τόσο χρόνο και να κάνει το διαμέρισμα περισκόπιο, αλλά μάλλον σε κανέναν δεν πέφτει λόγος!

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος φαίνεται επίσης πώς έκανε το εντυπωσιακό εγχείρημα, αλλά και διάφορες άλλες κατασκευές που έχει κάνει κατά καιρούς. Στο κανάλι του «La Fabrique DIY» στο YouTube ανεβάζει διάφορες κατασκευές που έχει κάνει και μπορούν να κάνουν και άλλοι άνθρωποι.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο...



Periscope view of the Eiffel Tower