Μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση έκανε, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.


Ο νεαρός ηθοποιός δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του, γράφοντας: ''Γυροειδής Αλωπεκία. Μην πανικοβάλλεσαι! Το έζησα 2 φορές στη ζωή μου και έμαθα ότι χρειάζεται χιούμορ και εσωτερική δύναμη για να το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει λόγος για οτιδήποτε μας συμβαίνει και αν το έχεις πάθει κι εσύ, τότε η ζωή, σου χρωστούσε ένα μάθημα ψυχικής ενδυνάμωσης. Δες το σαν ένα τεστ του εαυτού σου! Όταν το προσπεράσεις θα "βγεις" πιο δυνατός! Διάβασε ένα άρθρο στο διαδίκτυο και μείνε ψύχραιμος! After all, είναι μόνο "τρίχες"!

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχόλιο της Μελίνας Ασλανίδου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι η φωτογραφία του είναι παλαιότερη: «Αγαπημένη μου Μελίνα, το έχω περάσει-προσπεράσει και ξεπεράσει! Σ' ευχαριστώ για την τόσο ανθρώπινη ανταπόκριση! Η φωτογραφία είναι από το παρελθόν και έχει στόχο να δώσει δύναμη σε όσους το περνούν τώρα» έγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυροειδής αλωπεκία είναι αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί τριχόπτωση, άλλοτε σε μικρές περιοχές του κεφαλιού, το προσώπου ή του σώματος και άλλοτε ολική. Συνήθως τα μαλλιά επανεκφύονται (σε κάποιες περιπτώσεις λευκά).