Το τμήμα Άθλησης της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και η επιτροπή οργάνωσης των Πρωταθλημάτων Εργαζομένων, διοργανώνει αθλητική εκδήλωση την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Αγίας Αλεξιώτισσας στις 5.30 το απόγευμα, με στόχο την αλληλεγγύη και την ενίσχυση του κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου.

Τον γενικό συντονισμό έχει αναλάβει το Τμήμα Άθλησης, της Διεύθυνσης Παιδείας  Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας και η Επιτροπή Οργάνωσης των πρωταθλημάτων Εργαζομένων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και περιλαμβάνει τα εξής: αγώνα μπάσκετ  μεταξύ της ομάδας του Δήμου Πατρέων και της ομάδας της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, διαγωνισμό  τρίποντων από αθλητές -εργαζομένους του πρωταθλήματος εργαζομένων μπάσκετ και χορευτικό από το Πολιτιστικό τμήμα του δήμου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης  θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων (κατά προτίμηση γάλα μακράς διάρκειας).

«Η παρουσία και συμβολή όλων των συμπολιτών μας σε αυτήν την  εκδήλωση θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και υποστηρίζοντας τους συμπολίτες μας που στην συγκεκριμένη συγκυρία  έχουν ανάγκη. Σας περιμένουμε όλους εκεί!», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος.