Είναι το κεντρικό πρόσωπο της ημέρας και όχι άδικα. Ο λόγος για την Όλγα Κορδά την ιδιοκτήτρια πρακτορείου του ΟΠΑΠ, στα Βραχνέικα.

Το πρακτορείο της είναι αυτό που ανέδειξε τον μεγάλο ή την μεγάλη τυχερή των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ του τζακ - ποτ του τζόκερ, κάνοντας τα Βραχνέικα και την Πάτρα το πιο διάσημο μέρος της χώρας.

Η Όλγα Κόρδα που έχει μιλήσει σε όλα σχεδόν τα μεγάλα αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια από το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην δημοσιογράφο του patrasevents.gr Γεωργία Κοσμά.

Η ίδια δεν σταμάτησε να δέχεται επισκέψεις στο πρκατορείο της από τηλεοπτικά συνεργεία, όπως αυτά του Alpha και του Σκάι, με την γλυκιά Όλγα να γίνεται το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της ημέρας σε όλη την Ελλάδα, από την στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του υπερτυχερού.

Η νεαρή πράκτορας χαμογελαστή, δήλωσε ευτυχισμένη που ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του τζόκερ έπαιξε στο πρακτορείο της, το οποίο βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, κερδίζοντας με μόλις 2,5 ευρώ το αστρονομικό ποσό των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Το πρακτορείο της αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από γουρλίδικο για τον άγνωστο υπερ-τυχερό. Μπορεί βέβαια να μην έχει «δώσει» τόσο μεγάλο ποσό ξανά, όμως έχει μοιράσει αρκετές φορές μικρότερα ποσά με αποκορύφωμα το περασμένο καλοκαίρι που έδωσε 263.000 ευρώ για ένα «πεντάρι»!

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στο patrasevents.gr και δείτε φωτογραφίες από το τυχερό αυτό πρακτορείο που άλλαξε την ζωή ενός συμπολίτη μας. Γιατί που ξέρετε; Την επόμενη φορά μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός…


Ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ Βραχναιικα @Patra