Οι λιλιπούτειοι φόρεσαν την αποκριάτικη στολή τους και την μάσκα τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας, χορεύοντας σε ρυθμούς καρναβαλικούς! 

Καρναβάλι 2013 και η ¨Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών¨ ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να κλέβουν για άλλη μια φορά την παράσταση, τόσο για το κέφι τους, όσο και για τις ευφάνταστες στολές τους. 

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00μ.μ. από την Πλ. Ομονοίας, ακολούθησε την κάθοδο επί της Γούναρη και μετά με κατεύθυνση από την οδό Κορίνθου κατέληξαν στην πλ. Γεωργίου για να τερματίσουν επί των οδών Ερμού & Αγ. Νικολάου. 

Όπως κάθε χρόνο την παρέλαση των μικρών άνοιξε η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων ενώ πίσω ακολουθούσαν τα άρματα από το καλλιτεχνικό εργαστήρι και οι χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές ανά group, με εντυπωσιακές στολές που έφεραν στοιχεία και από την πολιτική επικαιρότητα, ενώ δεν παρέλειψαν και οι αγαπημένοι τους ήρωες. 

Επίσης για τους μικρούς μας φίλους, η καρναβαλούπολη στον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου, ξεκίνησε στις 13:00 και θα συνεχιστεί με πολλά δρώμενα έως τις 15:00.