Τα Χριστούγεννα αποκαλούνται και «γιορτές των παιδιών» επειδή εκείνα περισσότερα από όλους απολαμβάνουν τα χρωματιστά φωτάκια, το στόλισμα του δέντρου και, κυρίως, τα δώρα: ένα ή πολλά πακέτα τυλιγμένα με γιορτινά περιτυλίγματα, που τα περιμένουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το αγόρι της φωτογραφίας πήρε πέρσι το πιο υπέροχο δώρο, το πρωί των Χριστουγέννων. Ο ανάδοχος πατέρας του φαίνεται να του δίνει ένα πακέτο χρυσό και άσπρο, ενώ κάθονται όλοι μαζί στον καναπέ στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο σαλόνι τους. Το αγόρι το ανοίγει, βγάζει από μέσα μερικά χαρτιά και χωρίς λέξη τρέχει και αγκαλιάζει σφιχτά τον πατέρα του, ενώ κλαίνε και οι δύο.

Μέσα στο δέμα ο μικρός βρήκε τα χαρτιά της οριστικοποίησης της υιοθεσίας του, κι αυτό ήταν γι’ αυτόν το πιο φανταστικό δώρο.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, στο βίντεο φαίνεται η οικογένεια των Michael και Sarah Perks, με τα παιδιά τους, βιολογικά και υιοθετημένα, όλα παιδιά τους.

Το αγόρι και τα δύο βιολογικά αδέλφια του βρήκαν μια νέα αγκαλιά στην οικογένειά Perks- και η συγγένεια οριστικοποιήθηκε με τα τελικά χαρτιά της υιοθεσίας.

Δύο από τα παιδιά ακούγονται να λένε «είσαι ένας από μας τώρα» ενώ ο πατέρας λέει «είσαι πια επίσημα ένας Perks».

Το αγόρι στη συνέχεια απευθύνεται στη μητέρα που δίνει την κάμερα στον άνδρα της και παίρνει τον γιο της στην αγκαλιά της.

«Πήραμε τα χαρτιά πριν δυο μέρες, εγκαίρως για να τα βάλουμε κάτω από το δέντρο, δεν είναι τέλειο;», του λέει.

Τέλειο…