Στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» παρουσίασαν το βιβλίο "Θέλω να σε τρομάξω" της Μαρίας Μηλιαρά το βιβλιοπωλείο «Discoνer your way» και οι εκδόσεις «Κέδρος».
 
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου. Για το βιβλίο μίλησαν ο Μανόλης Μαγκλάρας, επίτιμος πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου και η Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου,Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας .
 
Ο Μανόλης Μαγκλάρας στάθηκε στην λογοτεχνική πλοκή και στις παραμέτρους κάτω από τις οποίες παρουσιάζεται η ιστορία του βιβλίου. Ανέφερε οτι ήταν ήταν επηρεασμένη από τα προβλήματα των μεταναστών τα οποία δίνει μέσα από το βιβλίο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου αναφέρθηκε στην πολυεπίπεδη και πολυπρισματική δομή με τον γρήγορο ρυθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι για την συνέχεια του βιβλίου παρακολουθώντας το γαϊτανάκι της μοίρας της γιαγιάς Ελένης και του εγγονό του της, Νικόλα. Η Ελένη εγκαταλείπει την άνετη ζωή της με σκοπό να προστατεύσει τον εγγονό της σε μια εποχή που εξαπλώνεται ο φασισμός και ο πόλεμος. Οι δυο τους ταξιδεύουν από την Αυστρία για να καταλήξουν στην Πάτρα όπου δημιουργούν σχέσεις βασισμένες στη ανθρωπιά και την αγάπη.
 
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Αναστασία Δημητροπούλου.
 
Στο τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)