Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, το  χειμερινό Χάραμα, ανανεωμένο και γιορτινό,  ξεκινά και πάλι την μουσική του διαδρομή  στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου: «Μετά από αρκετά χρόνια ηχηρής απουσίας, το  χειμερινό Χάραμα βάζει πάλι την δική του σφραγίδα, με σεβασμό στο χώρο του  «Metropolis»- που επέλεξε να φιλοξενηθεί.  Ο χώρος ανανεωμένος ριζικά, αισθητικά άρτιος και φιλόξενος,  θα αναβιώσει μνήμες και θα προσφέρει «Χαραματικές» βραδιές ανάλογες του ονόματός του.

Έχοντας ως κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο, την πέτρα και το σίδερο, με την επιμέλεια του Στέφανου Οικονόμου και των γιων του να δένει αρμονικά με τα  έργα του ζωγράφου Γιώργου Μπογδανόπουλου, αλλά και άλλων εικαστικών καλλιτεχνών της πόλης δημιουργούν ένα άκρως ελληνικό, ζεστό και –γιατί όχι – ερωτικό περιβάλλον.

Στην μουσική σκηνή κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο Johnny Ανδριόπουλος, που γνωρίζει την «μουσική θεωρία» του Χαράματος, θα έχει την επιμέλεια και θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στα καλά ελληνικά τραγούδια, με ερμηνευτές τον Γρηγόρη Πετράκο, την Χρυσούλα Στεφανάκη, τον Σπύρο Πανταζόπουλο και την Μυρτώ Καμβυσίδη.

Την 6μελή μπάντα, πέραν του Johnny Ανδριόπουλου, αποτελούν οι: Χρήστος Βασιλόπουλος: μπουζούκι, Παναγιώτης Πετρίδης: πλήκτρα, Κώστας Σπυράτος: κρουστά, Χάρης Πεγιάζης: κοντραμπάσο και Χρήστος Κυριαζής: σαξόφωνο.   

Το «Χάραμα» ανοίγει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου για να προσφέρει στο μουσικόφιλο κοινό της Πάτρας, έντεχνη, λαϊκή αλλά και ροκ ελληνική μουσική, πάντα με την δύναμη της υπογραφής του!».