Καθημερινά 18.00 με 21.00 και τα σαββατοκύριακα 14.00 με 23.00 ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις δημιουργίες των Crochelle και Συν Άπειρο και να διασκεδάσετε στον πανέμορφο χώρο του Café-Restaurant Favela!
Συγκεκριμένα:


• FOLD IT, CRAFT IT, HANG IT & JAZZ ME UP
ΑΠΟ ΤΙΣ 18.00
Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 18.00 με 21.00 η Ελευθερία από το blog My Fabric of Life θα βρίσκετε στο νούμερο 10 της οδού Αρτεμισίου στο ατελιέ της Crochelle για ένα Snowflake Crafting Project, ενώ παράλληλα θα διεξάγεται Crafting Project στον χώρο κοσμήματος Συν Άπειρο στο νούμερο 16. Στις 22.00 οι Gig Freaks and the Swing Band*, παρουσιάζουν μια live swing βραδιά με διασκευασμένα jazz
standards και τραγούδια από ταινίες της εποχής του 30'/40' στο Café-Restaurant Favela στο νούμερο 4.
*Gig Freaks and the Swing Band: Ήριννα Κέρα φωνή, Αντώνης Πρίφτης κιθάρα, Αντώνης Αρφάνης κιθάρα, Αντώνης Αρβανίτης κοντραμπάσο


• CROCHELLE SWINGING
17.00-23.00
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 17.00 με 19.00 στο νούμερο 10 της οδού Αρτεμισίου, η Crochelle υποδέχεται αγαπημένες Fashion Bloggers για την παρουσίαση της συλλογή Winter15/16 συνδυασμένη με αξεσουάρ ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών και από τις 19.00 έως αργά τη νύχτα σας προσκαλεί σε ένα Swing Party στους νοσταλγικούς ρυθμούς του Jive, του Boogie και του Charleston.


• MOOD FOR JOYFUL JAZZ
ΑΠΟ ΤΙΣ 22.00
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο νούμερο 4 της οδού Αρτεμισίου, η Favela σας προσκαλεί σε μια βραδιά με την Ιωάννα Τσάγκαρη γνωστή ως Black Cotton Doll σε τραγούδι και ενορχηστρώσεις και τον Γιώργο Μουτάφη στο Hammond οι οποίοι θα ερμηνεύσουν Doll's συνθέσεις, γνωστά Jazz Standards, Pop και Soul Songs με μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς και ενορχηστρώσεις και θα σας ταξιδέψουν σε Gospel Churches και στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης

• PRE-CHRISTMAS ALL DAY TEA PARTY
14.00-23.00
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το Συν Άπειρο και η ομάδα Υφαντομπλεξίματα σας υποδέχονται στο νούμερο 16 της οδού Αρτεμισίου για μια Κυριακή γεμάτη δημιουργία, τσάι και γλυκίσματα. Φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια για μικρούς και μεγάλους! Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε δυο κύκλους 15.00 με 16.00 και 18.00 με 19.00


 JEWELLERY BAZAAR @ ΣΥΝΑΠΕΙΡΟ 
Όλες τις ημέρες των 10ήμερων εκδηλώσεων στο Συν Άπειρο θα φιλοξενείται για μία ακόμα χρονιά έκθεση κοσμημάτων και αντικειμένων. 
Οι φετινές συμμετοχές είναι: 
A&A Photography, AELIA jewelry, Σοφία Αλεξίου, Bibelot Jewelry, Drossia Jewelry, Ευγενία Φερούση - Aria di eleganza Jewelry, Καλλιστώ, Μαριάννα Jewelry, Odd Studio Jewellery 
 Όλες τις ημέρες των 10ήμερων εκδηλώσεων θα μπορείτε να παραλαμβάνετε από τους χώρους Crochelle και Συν Άπειρο κουπόνι έκπτωσης 20% για το Café-Restaurant Favela! 

Το Σ Υ Ν Α Π Ε Ι Ρ Ο δημιουργήθηκε το 2007. Είναι μια πλατφόρμα έκφρασης, δημιουργίας και εκπαίδευσης σε σχέση με το σύγχρονο κόσμημα. 

Το Σ Υ Ν Α Π Ε Ι Ρ Ο επιχειρεί να προσεγγίσει την τέχνη του κοσμήματος με σεβασμό και ειλικρίνεια.Εφαρμόζει συνθήκες εργασίας με βάση την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη και την ισότητα. 
Προσεγγίζει την εκπαίδευση στοχεύοντας στην πραγμάτωση μιας διαδικασίας απελευθερωτικής,χωρίς ανταγωνισμό, αυθεντίες και αξιολογήσεις. 

ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ 

Το Συν Άπειρο, συνεταιρικό εγχείρημα αρχικά, στη σημερινή του μορφή κινείται σε ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων σχετικών με το κόσμημα, αφού διαχειρίζεται: ένα επαγγελματικό εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας,έναν εκθεσιακό χώρο και τα Σεμινάρια Κοσμήματος.