Την Κυριακή 6/12/2015, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς του Δήμου Φυλής το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Πάλης (ΕΟΦΠ) με αγώνες στο στυλ της Ελευθέρας. Οι παλαιστικοί Σύλλογοι της πόλης μας Ολύμπια Club και Α.Σ. Πολυνίκης εκπροσωπήθηκαν από αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες παίδων και παμπαίδων Α & Β.

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν μεγάλη και το επίπεδο τους πολύ υψηλό και οι πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και εντυπώσεις, παρουσίασαν πολύ καλά χαρακτηριστικά και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ο συνολικός απολογισμός ήταν 1 χρυσό, 3 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια. 

Στην φωτογραφία, αμέσως μετά τις απονομές, οι προπονητές των συλλόγων Ζαφείρης Ρέλλος και Γιώργος Ραλλης οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή, μαζί με τους αθλητές που κέρδισαν μετάλλια και πιο συγκεκριμένα τους Αλέξανδρο Νάνο, Ιάσονα Παπαθανασόπουλο, Διονύση Πούλο, Χάρη Ροδόπουλο, Ευάγγελο Πούλιο, Σπύρο Πούλο, Κων/νο Πούλιο, Ορέστη Παπαθανασόπουλο και Γιώργο Κάραλη. 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015, διοργανώνεται στο νέο κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας «Κύπελλο Χριστουγέννων Πάλης», όπου θα λάβουν μέρος αθλητές κυρίως από τις ηλικιακές κατηγορίες παμπαίδων, παίδων και εφήβων και θα περιλαμβάνει αγώνες και στα δύο στυλ της Ολυμπιακής πάλης (Ελευθέρα και Ελληνορωμαϊκή). Το Κύπελλο διοργανώνουν από κοινού οι παλαιστικοί σύλλογοι Ολύμπια Club (Ζαφείρης Ρέλλος) και Τιτάνες Πύργου (Αλέξης Κολλιτσόπουλος), ενώ θα συμμετέχουν και πολλοί άλλοι σύλλογοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το θέαμα που προσφέρει η πάλη, ένα θεαματικό άθλημα χωρίς χτυπήματα, το οποίο χρησιμοποιούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες για να γυμνάζουν σώμα και πνεύμα.