Την προσεχή Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη και συναισθηματικά φορτισμένη συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων με τις ερμηνεύτριες Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα και Ανδριάννα Μπάμπαλη.

Η συναυλία γίνεται για τα 30 χρόνια της Ορχήστρας και, παράλληλα, για να τιμηθεί η μνήμη του ιδρυτή της, δασκάλου, καλλιτεχνικού διευθυντή και μαέστρου Θανάση Τσιπινάκη που έφυγε από κοντά μας πριν από τρία χρόνια.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον νεοσύστατο «Σύλλογο Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης”» και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου μας.

Την Ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες συμφωνικές ορχήστρες της χώρας και καταξιωμένους σολίστ, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας έχει η Βάγια Ζεππάτου, μουσικός και μουσικολόγος, από τα παλαιότερα μέλη της Ορχήστρας.

Πληροφορίες και εισιτήρια: στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ και στο τηλ.: 2610432556.


Ελένη Τσαλιγοπούλου


Γιώτα Νέγκα


Ανδριάννα Μπάμπαλη