Νέο λουκέτο στην αγορά της Πάτρας. 

Το κατάστημα "Newsstand" που λειτουργούσε εδώ και χρόνια στην Αγίου Ανδρέα, μεταξύ της Ερμού και της Αγίου Νικολάου, κλείνει μετά από 16 χρόνια λειτουργίας.

Την είδηση την γνωστοποιεί η ίδια η ιδιοκτησία του καταστήματος, γράφοντας ένα ενημερωτικό σημείωμα, κολλημένο πάνω στην τζαμαρία:  «Αγαπητοί πελάτες, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τα 16 χρόνια στήριξής σας».

Στο συγκεκριμένο κατάστημα της Αγίου Ανδρέου μπορούσε να βρει κανείς όλες τις εφημερίδες του τοπικού και του πανελλήνιου Τύπου. Εκεί έβρισε κανείς εξάλλου και τις μεγαλύτερες εφημερίδες του ξένου Τύπου, περιοδικά από την Ελλάδα και από διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά και σουβενίρ, καρτποστάλ από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Το "Newsstand" αγαπήθηκε όλα αυτά τα χρόνια  από τους Πατρινούς, αλλά και από τους τουρίστες που επισκέπτονταν την Πάτρα, αποτελώντας ένα σημείο αναφοράς. Το κλείσιμο του καταστήματος εκτός των άλλων αποτελεί ένα πλήγμα και για τον χώρο της δημοσιογραφίας, τους φίλους των εφημερίδων και του περιοδικού Τύπου.