Πού γίνεται; Ποιοι είμαστε μαζί; Ποιος ετοίμασε το τραπέζι; Ποιος μας καλωσορίζει; Ποιος ψώνισε; Ποιος σερβίρει; Ποιος κάνει χιούμορ; Ποιος όταν μιλάει τον ακούνε όλοι; Ποιος είναι μαζεμένος; Ποιος μιλάει πιο πολύ; Ποιος παίζει με τα παιδιά; Ποιος βαριέται; Ποιος βλέπει τηλεόραση; Ποιος μελαγχολεί; Ποιος λείπει; Ποιος φέρνει τα δώρα;

Η περίοδος των Χριστούγεννων είναι μία περίοδος χαράς, συναντήσεων και αισιοδοξίας. Είναι επίσης μια περίοδος αναμνήσεων, απολογίσμου και επαναπροσδιορίσμου.
Η οικογένεια, οι φίλοι, εσείς... γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Πολλά συναισθήματα, πολλοί ρόλοι! Ελάτε να τα συζητήσουμε σε μία ομάδα στοχευμένη στην ελληνική οικογένεια.
Θα μοιραστούμε, θα ακούσουμε, θα μάθουμε αλλά και θα γελάσουμε μέσα από τις εμπειρίες μας. Σας περιμένω!
Με σεβασμό στο ρυθμό των συμμετεχόντων, κατανόηση και εχεμύθεια.

Δευτέρα 14.12.2015 και 21.12.2015, Ώρα: 5.30-8.30 μ.μ,

Διεύθυνση: Αχελώου 23, Πάτρα
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.6906632707
e-mail:[email protected]
Λόγω της βιωματικής διαδικασίας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ το διήμερο
.
Συντονίστρια: Κατερίνα Κανελλοπούλου, Ψυχολόγος με εξειδίκευση στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία. Στο παρελθόν έχει εργασθεί σε προγράμματα συμβουλευτικής ανέργων, σε προγράμματα για την ενδυνάμωση περιθωριοποιημένων παιδιών στο Λονδίνο, στο Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων (ΟΚΑΝΑ) στην Κεφαλονιά όπου συντόνιζε ομάδες γονέων, εκπαιδευτικών και εφήβων και στη συνέχεια σε Θεραπευτική μονάδα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ. Έχει επίσης εργαστεί στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές Αγ, Στεφάνου και στις Σχολές γονέων (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) στο Ν. Αχαιάς. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου ασκεί ατομική, ομαδική και οικογενειακή ψυχοθεραπεία.