Θυμάστε τι έγραφε το patrasevents.gr για το «πλοίο - φάντασμα» του «Ionian Queen» στον Μόλο της Αγίου Νικολάου;

Φαίνεται τελικά ότι το πλοίο που έχει στοιχειώσει στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας, όχι μόνο πρόκειται να αποχωρήσει από τον Μόλο, αλλά βρέθηκε και αγοραστής. 

Σύμφωνα με το ellinikiaktoploia ο πλειστηριασμός (ένας από τους πολλούς που έχουν πραγματοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα που το πλοίο είναι σε ακινησία) που έγινε το πρωί της Τρίτης είχε θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, το πλοίο φαίνεται να πέρασε στο πλοίο της Hellenic Seaways με ποσό που αγγίζει 3.001.000€. Μία είδηση που θα χαροποιήσει τόσο τους φίλους... καραβολάτρες όσο και τους κατοίκους της Πάτρας που επιδίωκαν την απομάκρυνση του από την δεξιά πλευρά του Μόλου.  

Από την στιγμή που το πλοίο πουλήθηκε, αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εγκαταλείψει το λιμάνι της Πάτρας, μετά από παραπάνω από τρία χρόνια ακινησίας.

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει το patrasevents.gr που σε ρεπορτάζ του, βασισμένο σε πηγές της δημοτικής Αρχής και στις προσπάθειες που έκανε αυτή για την απομάκρυνση του, έγραφε ότι το πλοίο θα έχει φύγει με τον ερχομό του νέου έτους από το λιμάνι.

Θυμίζουμε ότι το πλοίο βρισκόταν στην θέση αυτή εξαιτίας διαφορών στο οικονομικό που είχε η προηγούμενη ιδιοκτησία του με το πλήρωμα του «Ionian Queen», όπως ορίζει άλλωστε και το ναυτικό δίκαιο για παρόμοιες περιπτώσεις.