Δεν πρόκειται να πάνε στις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΣΟ στην Πάτρα, οι κεντρικές αποθήκες του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αρχικά σχέδια της δημοτικής Αρχής άλλαξαν και έτσι ο χώρος των εγκαταστάσεων του πρώην ΑΣΟ θα παραμείνει στα χέρια των καρναβαλιστών που εκεί φτιάχνουν τα τελευταία χρόνια τις κατασκευές και τις δημιουργίες τους.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η επικρατέστερη λύση για τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου είναι οι εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου, όπου υπάρχει και η σχετική μελέτη για την υλοποίηση του έργου.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο χώρος του πρώην ΑΣΟ θα παραμείνει χώρος καρναβαλικής δημιουργίας και έμπνευσης των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού τα οποία κάθε χρόνο, λίγο πριν από το καρναβάλι και μετά την περίοδο των γιορτών, δίνουν ζωή με το κέφι και το μεράκι τους στον "νεκρό" αυτό χώρο.

Εκεί εργάζονται για αρκετό καιρό πριν από τις παρελάσεις, χαρίζοντας υπέροχες δημιουργίες στο Πατρινό Καρναβάλι και με τον χώρο αυτόν έχουν δεθεί συναισθηματικά, δίνοντας του όλα αυτά τα χρόνια έναν άλλο τόνο και μία άλλη ατμόσφαιρα.

Για αυτό και η απόφαση της δημοτικής Αρχής, απόφαση που αρχικά είχε θεωρηθεί άδικη από τους ίδιους τους καρναβαλιστές, πρόκειται να τους χαροποιήσει από στιγμή μάλιστα που δεν έχει βρεθεί άλλος παρόμοιος χώρος που να μπορούν να κάνουν τα έργα τους.