Μια υπόθεση που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2014 σε πόλη του Κάμπου της Ηλείας, «ζωντάνεψε» και πάλι στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτή, απολογήθηκαν χθες στον Ανακριτή Αμαλιάδας, ο 60χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι γονείς της 15χρονης σήμερα κοπέλας, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, από το καλοκαίρι του 2013, ο 60χρονος φέρεται να αποπλάνησε για πρώτη φορά την νεαρή κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία φέρεται να τον ακολούθησε με τη θέλησή της. Η κοπέλα μετά απο λίγο επέστρεψε στο σπίτι της, αργότερα μετά από μήνες, έφυγε ξανά με τον 60χρονο για να επιστρέψει ξανά και πάλι στους γονείς της. Τότε σε καμία περίπτωση οι γονείς δεν είχαν υποβάλει μήνυση στον 60χρονο.

Η κοπέλα για τρίτη φορά ακολούθησε τον φερόμενο ως δράστη το καλοκαίρι του 2014 στο σπίτι του, αλλά αυτή τη φορά δεν επέστρεψε σπίτι της. Οι γονείς της υπέβαλαν μήνυση τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ο 60χρονος συνελήφθη, αλλά λόγω του ότι η κοπέλα είχε πλέον συμπληρώσει τα 14 χρόνια της, η κατηγορία ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκε ελεύθερος έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος. 
Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος από τις Αρχές για τις πράξεις που προηγήθηκαν πριν η κοπέλα συμπληρώσει τα 14 της χρόνια.

Έτσι σύμφωνα με το ilialive κλήθηκε σε απολογία από τον Ανακριτή Αμαλιάδας όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. Ακολούθησε και η τακτική δικάσιμος για την κατηγορία σε βαθμό πλημελλείματος, όπου για την εκούσια απαγωγή και την αποπλάνηση της κοπέλας, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών.