Το «Μοναδικές στιγμές και Όνειρα», το απόλυτα εξειδικευμένο κατάστημα που μπορεί να κάνει τις προσωπικές σας στιγμές ακόμα πιο ξεχωριστές, μας προσκαλεί στα εγκαίνιά του, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 8 το απόγευμα!

Ο νέος χώρος που μας ενθουσίασε από την αρχή της γνωριμίας μας μαζί του, βάζει τα «καλά» του και ανοίγει με όλες τις επισημότητες στην οδό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου 77, στην Κάτω Αχαία.

Η ιδιοκτήτρια Ελίνα Φρούντα, έχει ετοιμάσει πολλές όμορφες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, ενώ είναι και μια καλή ευκαιρία για να αγοράσετε τα Χριστουγεννιάτικα γούρια του 2016 που θα βρείτε στον χώρο.


Διακοσμητικά χώρου, χειροποίητες δημιουργίες και φυσικά πολλές επιλογές γύρω από τον γάμο και την βάπτιση, είναι όλα εκείνα που κάνουν το «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» να ξεχωρίζει.

Αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου να πραγματοποιήσουν κάθε ιδιαίτερη περίσταση της ζωή σας, ενώ θεωρούνται αυθεντίες στα παιδικά parties…

Το νέο κατάστημα έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς και το γεγονός πως όλη η ομάδα του «Μοναδικές στιγμές και όνειρα» είναι εδώ και πολύ καιρό στην αγορά, σας εξασφαλίζει αυτομάτως την δυνατότητα να έχετε αυτό που θέλετε σε «φιλικές τιμές».

Την ερχόμενη Παρασκευή λοιπόν, στα εγκαίνια θα πάμε με «μεγάλο καλάθι» να δούμε ο,τι καινούργιο έχουν να μας προτείνουν, γιατί η "οργάνωση" δεν είναι προσόν του καθενός!