Ο Γιάννης, η Δήμητρα και ο Σπύρος συναντιούνται ξανά μετά από 25 χρόνια...

Το σίριαλ που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και αγαπήθηκε ίσως περισσότερο από κάθε άλλο, επιστρέφει στις οθόνες μας.

Οι «Απαράδεκτοι», με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Βλάσση Μπονάτσο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο, έγραψαν ιστορία και οι ατάκες τους σκορπούν γέλιο μέχρι σήμερα.

Στο Youtube τα views είναι εκατοντάδες χιλιάδες σε κάθε επεισόδιο και οι ίδιοι οι ηθοποιοί θυμούνται με νοσταλγία τα γυρίσματα και παραδέχονται πως η συγκεκριμένη σειρά ήταν κάτι μοναδικό στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα είκοσι πέντε χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μπέζος θα συναντηθούν στο πλατό της εκπομπής του Mega, «Τι Νέα;». Εκεί θα θυμηθούν στιγμές από τα γυρίσματα και φυσικά τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο.

Επιπλέον, θα προβληθούν μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις της Ρένιας Λουιζίδου (''Αστροπελέκι'') και του Βασίλη Χαλακατεβάκη, που κρατούσε στην σειρά, τον ρόλο του ενοχλητικού διαχειριστή.

Το αφιέρωμα στους «Απαράδεκτους» θα προβληθεί απόψε- Παρασκευή 27 Νοεμβρίου- τα μεσάνυχτα.