Μια 24χρονη στην ανατολική Κίνα εξαφανίστηκε πριν δέκα χρόνια από το σπίτι της. Οι γονείς της νόμιζαν ότι έχει πεθάνει, αλλά εκείνη ζούσε σε ένα Internet Cafe και έπαιζε CrossFire.

Όταν ήταν 14 ετών, η Xiao Yun από την ανατολική επαρχία Zhejiang στην Κίνα, είχε μια έντονη διαφωνία με τους γονείς της και έφυγε από το σπίτι. Αφού οι έρευνες για τον εντοπισμό της δεν απέδωσαν η οικογένεια της κοπέλας νόμιζε ότι είχε πεθάνει.

Την περασμένη Παρασκευή, δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση της κοπέλας, η αστυνομία την εντόπισε μέσα σε ένα Internet Cafe. Σύμφωνα με την εφημερίδα «South China Morning Post», η 24χρονη πλέον Κινέζα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο κατάστημα και, όταν δεν κοιμόταν, έπαιζε συνέχεια το παιχνίδι CrossFire, ενώ ζούσε με τα χρήματα που τις έδιναν οι υπόλοιποι πελάτες.

Η κοπέλα είχε καταφέρει να αποκτήσει πλαστή ταυτότητα και η αστυνομία της επέβαλε πρόστιμο 140 ευρώ.

Η μητέρα της μίλησε στην εφημερίδα και δήλωσε ότι πριν δέκα χρόνια είχε έναν έντονο καβγά με την κόρη της και την επέπληξε, αλλά τώρα πια είναι ένα ενήλικο άτομο και τα πράγματα στην οικογένεια θα αλλάξουν. Μετά από δισταγμούς που είχε εκφράσει για να επιστρέψει στην οικογένειά της, η νεαρή Κινέζα αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι των γονιών της.