Η Euroline Σταύρος Μπακολιάς εμπορικός αντιπρόσωπος της Αnek lines για την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα σε συνεργασία με το Ακρωτήρι φέρνει κοντά μας τον απόλυτο σταρ, Σάκη Ρουβά, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Ο «βασιλιάς» της εγχώριας ποπ σκηνής θα βρίσκεται για ένα διήμερο στο "Ακρωτήρι" του Ρίου, κάνοντας δύο live εμφανίσεις, στις οποίες αναμένεται να προκαλέσει πάταγο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Σάκης Ρουβάς έρχεται στο πλαίσιο της γιορτινής περιόδου που ξεκινά το γνωστό νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας και σίγουρα το γεγονός αυτό αποτελεί από μόνο του είδηση.

Ο 44χρονος πλέον τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία, έχει καιρό να εμφανιστεί στην πόλη, καθώς κάποια πλάνα που είχαν σχεδιαστεί για συναυλία, ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή. Έτσι, ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πατρινών, αφού είναι ένας από τους πιο εμπορικούς τραγουδιστές, με τα single του να κάνουν πάταγο, όπου και να εμφανίζεται.

Πέρα από ένας ξεχωριστός performer, με ιδιαίτερη φωνή που κάνει τα πάντα πάνω στη σκηνή, παραμένει ένα sex sympol για το ασθενές φύλο που σε κάθε εμφάνιση του, ξεσηκώνεται για να τον ακούσει και να ανέβει στη σκηνή μαζί του.


Sakis Rouvas - Mia Chara Na Pernas official video

Στις πρόσφατες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα, έγινε χαμός, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία στην οποία συμμετέχει, το «Chevalier», το οποίο  σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Στην Πάτρα, ο Σάκης Ρουβάς, εκτός των υπόλοιπων τραγουδιών που θα ερμηνεύσει, θα παρουσιάσει και το νέο του hit single «Δύο Θεοί», ένα τραγούδι που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το dance ρυθμό, τα ethnic στοιχεία και το κινηματογραφικό βίντεο κλιπ του.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 4 και 5 Δεκέμβρη…


Sakis Rouvas - Dio Theoi


Sakis Rouvas - "Ipirxes panta"