Είναι γνωστό ότι το σεξ δεν είναι πια μόνο τα πατροπαράδοτα και πολύ βασικά, αλλά με το πέρασμα των χρόνων, και όσο φυσικά τα ήθη και τα έθιμα χαλαρώνουν και έρχονται πιο κοντά στον άνθρωπο -και το ζευγάρι αν μας ρωτάς- τόσο περισσότερο μπαίνει στο παιχνίδι ο πειραματισμός και η τάση προς το διαφορετικό. Και μπορεί το στοματικό σεξ, να μην είναι ούτε κάτι καινούριο ούτε και κάτι extreme, αλλά από τη στιγμή που η γυναίκα το διεκδικεί και το απολαμβάνει, τα πράγματα είναι πιο απελευθερωμένα. Να ξεκαθαρίσουμε, ότι η τάση που επικρατεί, θα κάνω μόνο αν μου κάνει, και τούμπαλιν, είναι λανθασμένη, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας, μιας και το συγκεκριμένο για να το κάνεις, θα πρέπει και να το απολαμβάνεις. Και τελοσπάντων, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι σε έναν άντρα, που το κάνει, το κάνει καλά, και φυσικά το χαίρεται. Και πώς μπορείς να απογειώσεις όλη αυτή την εμπειρία; Μα φυσικά με τις κατάλληλες στάσεις η οποίες θα ενισχύσουν και τη φυσική απόλαυση αλλά και τη φαντασία. Εδώ λοιπόν σου έχουμε τις 4 βασικές...

1. Φόρεσε φούστα: Ή φόρεμα. Το θέμα μας στην προκειμένη είναι να ΜΗ φορέσεις παντελόνι. Φρόντισε λοιπόν να μη βγάλεις τα ρούχα σου-φυσικά να μη φοράς καλσόν-το θεωρούμε δεδομένο αυτό, ενώ το μόνο που οφείλεις απαραιτήτως να αποχωριστείς, είναι το εσώρουχό σου. Ξάπλωσε λοιπόν στην άκρη του κρεβατιού, ή αν βαρέθηκες το κρεβάτι, σε ένα τραπέζι, μία καρέκλα ή ακόμα και στο... γραφείο του, πέρασε τα πόδια σου στους ώμους του, και άστον να κάνει αυτό που ξέρει. Με τη στάση αυτή, η λεκάνη σου είναι ουσιαστικά στον αέρα, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να κουνηθείς και να λικνιστείς, όπως ακριβώς εσύ θέλεις.

2. Από την εφηβική ακόμα εποχή, μη σου πούμε και νωρίτερα -πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα- ακούμε για την περιβόητη στάση 69. Μεγαλώνοντας, ένα σοκ το πάθαμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι η συγκεκριμένη στάση, η διάσημη και χιλιοτραγουδισμένη, δεν περιλαμβάνει καν... διείσδυση! Ή μήπως όχι; Εσύ κορίτσι μου, που είσαι τσαχπίνα και το μυαλό σου στροφάρει περισσότερο από το κανονικό, δεν είσαι τυχαία αναγνώστριά μας, ήρθε η ώρα απόψε να απογειωθείς και να βιώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Τι πρέπει να κάνεις; Να κάνεις την 69 στο... πλάι! Οι ειδικοί υποστηρίζουν, ότι με τον τρόπο αυτό η απόλαυση ενισχύεται και το όλο σκηνικό είναι πιο... kinky και βρώμικο! Tώρα αν δώσει λίγη περισσότερη βάση στη δική του δουλίτσα κι εσύ κάπως ξεχαστείς... δε χάλασε κι ο κόσμος.

3. Kαι πάμε στο όρθιο! Και όταν λέμε όρθιο δεν εννοούμε και τους δύο γιατί θα ήταν και κάπως... ακατόρθωτο. Bάλτον λοιπόν να καθίσει στο κρεβάτι, με την πλάτη του να στηρίζεται στον τοίχο ή στο κρεβάτι. Αφού λοιπόν τον βολέψεις, πήγαινε από πάνω του, και βάλε το επίμαχο σημείο σου κοντά στο στόμα του. Το ότι είσαι όρθια, όπως είναι φυσικό, σε βοηθάει να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να τον κατευθύνεις όπου θέλεις. Κάτι που αν μας ρωτάς, είναι άκρως αισθησιακό. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και δείξτου ποιος... κάνει κουμάντο που έλεγαν και οι παλιοί.

4. Για το τέλος, συνεχίζει το queen, κρατήσαμε την πιο αποτελεσματική κατά τη γνώμη μας στάση η οποία θα σε κάνει να δεις αστεράκια, λαμπάκια και ένα σωρό άλλα ουράνια φαινόμενα. Βάλτον να ξαπλώσει και πήγαινε από πάνω του. Δώστου και κανένα φιλάκι στην αρχή, μην είσαι τόσο αδυσώπητη. Στη συνέχεια προχώρησε προς τα πάνω, και κάνε ακριβώς το ίδιο που έκανες στην προηγούμενη στάση. Ακόμα καλύτερα, αν κρατηθείς και από κανένα κάγκελο του κρεβατιού, για extra ώθηση. Έτσι κι αλλιώς, το παιχνίδι είναι με το μέρος σου. Εκμεταλλεύσου το.