«Βόμβα» στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας.

Mέσα σε λιγότερο από δύο ώρες δύο γνωστά μαγαζιά από τον χώρο της εστίασης σε έναν από τους γνωστότερους πεζόδρομους της πόλης, την Αγίου Νικολάου, αποτελούν παρελθόν.

Ο λόγος για το "Cibo Cibo" και για το "Greco" που οδηγήθηκαν σε κλείσιμο λόγω της διαφωνίας του ιδιοκτήτη του ακινήτου και του ιδιοκτήτη των δύο καταστημάτων να βρεθεί λύση στο θέμα των ενοικίων.

Το patrasevents.gr επικοινώνησε με τον κ. Καρπή (ιδιοκτήτη) που όπως ανέφερε μεταξύ άλλων "το ενοίκιο και για τις δύο επιχειρήσεις ήταν δυσβάσταχτο και παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν για να υπάρξει κάποια κατανόηση, δεν υπήρξε ανταπόκριση."

Η απόφαση της δικαιοσύνης, σύμφωνα πάντα με την διεύθυνση του καταστήματος,  αφήνει στον δρόμο της ανεργίας 50 εργαζόμενους. 

Η είδηση αυτή ήρθε σαν… κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης και αυτό που σχολιάστηκε είναι ότι πρόκειται για μία αρνητική εξέλιξη για τον κλάδο, αποτέλεσμα  των υψηλών ενοικίων που εξακολουθούν να υπάρχουν σε εποχές κρίσης.

Πάντως, τόσο το "Cibo -Cibo", όσο και το "Greco", είναι δύο καταστήματα που τα τελευταία χρόνια έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας και έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες το «Cibo – Cibo» θα ανοίξει εκ νέου, σε άλλο χώρο, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, το οποίο θα μάθετε μέσα από το patrasevents.gr

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!


Φωτογραφίες από το Cibo Cibo


Και από το Greco