Η πρώτη μετεκλογική ξεκαρδιστική επιθεώρηση με τίτλο "Δεν Έχουν Τσίπρα πάνω τους" των Γιώργου Κωνσταντίνου και Ντίνου Σπυρόπουλου, καταφθάνει στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον, στην οδό Δημ. Γούναρη το τριήμερο 28 με 30 Νοεμβρίου 2015. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις που θα δοθούν είναι στις 18.30 το απόγευμα και στις 21.30 το βράδυ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 15 ευρώ και το κανονικό εισιτήριο 20 ευρώ.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο ταμείο του Πάνθεον – 2610 325 778.

Ένας μεγάλος μουσικός θίασος με επικεφαλής τον Στάθη Ψάλτη υπόσχεται μια παράσταση που θα σας κάνει να γελάσετε και να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα σας. Παίζουν ακόμα οι Μάρκος Λεζές, Μιχάλης Μόσιος, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Τάκης Βαμβακίδης, Βασίλης Ζωνόρος, Χριστίνα Ψάλτη και η Ιωάννα Σάλμη.

Ο Στάθης Ψάλτης ως θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα τα λέει έξω από τα δόντια για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και για την αριστερά που τελικά μας βγήκε από τα δεξιά. Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά μας τον φορά. Στο δεύτερο μέρος η σπαρταριστή γριά του που μόνο ο Στάθης μπορεί να ερμηνεύσει, πάει στο νοσοκομείο και εκεί γίνετε ο χαμός με τους γιατρούς.

Ο Μάρκος Λεζές είναι ένας ταβερνιάρης που λόγω κρίσης ανακυκλώνει τα φαγητά και εφευρίσκει καινούριες συνταγές. Ως εφοριακός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και ως γιατρός του ΕΣΥ δεν αρνείται ένα φακελάκι για έναν καφέ. Απλά πίνει πολύ ακριβό καφέ.

Ο Μιχάλης Μόσιος είναι ένα ανθρωπάκι που πάει στην εφορία για να βρει το δίκιο του αλλά στο τέλος τον τρελαίνουν.

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου ψάχνει τον άντρα της στο θέατρο που έχει τρελαθεί από τα μέτρα και δεν αποδίδει στο κρεβάτι.

Ο Τάκης Βαμβακίδης ζωντανεύει τον Καραγκιόζη επί σκηνής και μαζί με την Αγλαΐα (Νατάσα Τσακαρισιάνου) προσπαθεί να σώσει την καλύβα του από την κατάσχεση.

Ο Βασίλης Ζωνόρος είναι ένας Γκέι που βρέθηκε κατά λάθος σε μια διαδήλωση και περιγράφει το τι είδε και τι έπαθε.

Η Χριστίνα Ψάλτη ως Ευγενία Μανωλίδου διαμαρτύρεται που ο Μπουμπούκος της δεν έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Η Επιθεώρηση «Δεν έχουν Τσίπρα Πάνω τους» δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το σχολιάσει και προσφέρει δυο ώρες ατέλειωτο γέλιο.

Μουσική: Νίκος Στρατηγός

Χορογραφίες: Δέσποινα Χουζούρη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου.

Η παράσταση παρουσιάστηκε ήδη στο Αίγιο.

Αυτό το σαββατοκύριακο στο Πάνθεον της Πάτρας παρουσιάζεται η παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ» με τον Χάρη Ρώμα, στις 17.30 και στις 19.30 το Σάββατο και στις 12 το μεσημέρι και στις 17.30 την Κυριακή.