Μαθητής να τα… φτιάχνει με καθηγήτρια, είναι σίγουρα μία είδηση που έχετε ξανακούσει, εσείς που σερφάρετε στο διαδίκτυο για να μάθετε τα νέα σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

Πότε στην Αγγλία, πότε στην Αμερική, πότε και κάπου άλλου, η είδηση του μαθητή ή της μαθήτριας που τα έχει με τον/ την καθηγητή/τρια του, έχει πλέον καταντήσει κάτι τετριμμένο.

Μαθητή όμως να φτιάχνει με την καθαρίστρια, αυτό το έχετε ξαναδιαβάσει; Και όμως συμβαίνει, όχι κάπου σε κάποια γωνιά της γης, αλλά εδώ στην Πάτρα, με το ειδύλλιο να έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου.

Πρόκειται για έναν 18χρονο νεαρό που έχει μείνει δύο χρονιές στην τελευταία τάξη του λυκείου και μία όμορφη, ομολογουμένως, 35χρονη γυναίκα που φαίνεται ότι τα έχουν.

Η 35χρονη ξανθιά καθαρίστρια έχει κάνει αίσθηση λόγω της ιδιαίτερης εμφάνιση της στις συζητήσεις των αγοριών του σχολείου. Το θέμα είναι ότι ο 18χρονος το έλεγε στους φίλους του ότι κάτι «παίζει» μαζί της, όμως κανείς δεν πίστευε, θεωρώντας ότι έκανε με αυτόν τον τρόπο την φιγούρα του, λέγοντας τους ψέματα για να ανέβει στα μάτια τους.

Όταν όμως τον είδαν κάποιοι από αυτούς εντελώς τυχαία να βρίσκεται σε στενό τετ α τετ, μετά το τέλος του σχολείου, σε κάποια απόμακρη πλευρά του προαυλίου (έχει μεγάλο προαύλιο το εν λόγω σχολείο της Πάτρας), χαϊδεύοντας της τα μπούτια,  τότε ήταν που οι μαθητές και οι άπιστοι «Θωμάδες», έτριβαν τα μάτια τους.

Το ειδύλλιο, πάντως, παραμένει κρυφό, κυρίως από την πλευρά της όμορφης καθαρίστριας που ασφαλώς και δεν θέλει να κυκλοφορήσει κάτι παραπάνω, τόσο για να μην φτάσει τίποτα στα αυτιά της διεύθυνσης, αλλά και έξω από την σχολική κοινότητα.

Έτσι, τα δύο «πιτσουνάκια» εξακολουθούν και βρίσκονται στα κρυφά, έστω και αν το μυστικό τους έχει διαρρεύσει, τουλάχιστον ανάμεσα στους μαθητές…