Γιατί δε μας φλερτάρουν οι άντρες; Γιατί κάθε φορά που βγαίνουμε έξω δε μας πλησιάζουν, δε μας λένε έστω κι αυτές τις ξεπερασμένες ατάκες για τους μπαμπάδες μας τους ζαχαροπλάστες και τα μάτια μας που μοιάζουν με τον ουρανό; Εκείνοι έχουν αλλάξει ή εμείς;

Ο ειδικός σε θέματα σχέσεων, Thomas Edwards,  που δίνει πολύτιμες συμβουλές για ραντεβού σε πολλά αμερικάνικα περιοδικά, δε διευκρινίζει ακριβώς ποιο από τα δύο φύλα φταίει, όμως έχει 6 αιτίες και λύσεις για το πρόβλημα που απασχολεί όλο και περισσότερες γυναίκες. Γιατί, λοιπόν, δε σε φλερτάρουν και πως μπορείς να το αλλάξεις αυτό;

1.Δεν είσαι προσιτή: Το πόσο προσιτή είναι μια γυναίκα, σύμφωνα με τον Edwards, καθορίζει όχι μόνο τον αριθμό των αντρών που θα τη φλερτάρουν αλλά και την.. ''ποιότητα'' αυτών των αντρών. Τι σημαίνει να είσαι προσιτή; Να είσαι χαμογελαστή, να φοράς όμορφα ρούχα, να είσαι με την κατάλληλη παρέα και να δείχνεις ότι θα ήσουν θετική σε ένα φλερτ με την γλώσσα του σώματός σου. Με λίγα λόγια αν συνοδεύεσαι, είσαι νευριασμένη και δεν έχεις καλή διάθεση δε δίνει το ‘πράσινο φως’ στους άλλους!

2.Δε ρισκάρεις: Ο άντρας που θα σε φλερτάρει δε βρίσκεται απαραίτητα στο γραφείο σου, ούτε στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς ή στο κομμωτήριό σου. Για να δεχθείς φλερτ πρέπει να ρισκάρεις, να κάνεις και να πας σε μέρη που δε συνηθίζεις. Έτσι θα γνωρίσεις καινούριο κόσμο και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον που σου αρέσει και του αρέσεις.

3.Δεν είσαι θετική: Ένας άντρας για να σε πλησιάσει πρέπει να ξέρει ότι δε θα τον απορρίψεις-λέει ο Edwards- ή τουλάχιστον να ξέρει ότι έχει κάποια ελπίδα. Οπότε καλό είναι να είσαι και να δείχνεις θετική και φιλική.

4.Πανικοβάλλεσαι; Είσαι ντροπαλή για αυτό κάθε φορά που κάποιος σε κοιτάει, παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω του και δεν τον ξανακοιτάς. Εάν δε μπεις στο παιχνίδι, δε θα ξεκινήσει καν.

5.Νιώθεις άβολα; Εάν συνηθίζεις να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, δείχνεις ότι δε νιώθεις άνετα. Η γλώσσα του σώματος, σύμφωνα με το joytv, έχει σημασία και στο φλερτ για αυτό προσπάθησε κάθε φορά που βγαίνεις να περνάς καλά. Το φλερτ θα έρθει μόνο του…

6.Χαμόγελο: Οι χαμογελαστές γυναίκες δέχονται περισσότερα φλερτ- λέει ο ειδικός- για αυτό καλό είναι να χαλαρώσεις και να διασκεδάζεις όσο πιο συχνά μπορείς!