Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο της Μιχαέλας Αντωνίου με τίτλο "Η Μαργαρίτα και τα Ηλιοτρόπια" από τις εκδόσεις "Mamaya" εχθές 16 Νοεμβρίου. Η παρουσίαση έγινε στο βιβλιοπωλείο Discover your way και για το βιβλίο μίλησαν οι Αντώνης Βγόντζας, δικηγόρος, συγγραφέας, αρθρογράφος, Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου, Υπεύθυνη της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας "Ταξιδευτές της Πρόζας" και  Αναστασία Δημητροπούλου, Φοιτήτρια της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάστηκαν από τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου, ηθοποιό, σκηνοθέτη.
 
Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσίχλα.
 
Η Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου καλοδέχτηκε ένα νέο κορίτσι με μια ξεχωριστή πρώτη γραφή. Είναι γνωστό οτι οι εκδόσεις Mamaya είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος που ο στόχος του είναι λίγα και καλά βιβλία, θέλοντας να αναδείξουνε τους κορυφαίους αυριανούς συγγραφείς και να κερδίσουν την αγάπη και εμπιστοσύνη των αναγνωστών για καλά ποιοτικά βιβλία των εκδόσεών τους. 

Η Μιχαέλα Αντωνίου στη γραφή της, κινείται με τρόπο αριστοτεχνικό ανάμεσα στην περιέργεια μιας οικογένειας, ενός ολάκερου χωριού. Ζωγραφίζει την ψυχογραφία των ηρώων της καλών και κακών. Γράφοντας πάνω σε μια ιδέα της άκρως ευρηματική, με την διήγησή της να βολτάρει, σουλατσάροντας σε ένα υπέροχο χωριό, με απρόσμενες ανατροπές και έντονα συναισθήματα. Η γραφή της έχει διάθεση για παιχνίδια, και κρατάει μια διακριτικότητα για τις κρυφές πράξεις, κάποιων μετρημένων στα δάκτυλα τους ενός χεριού, γραφικών και μυστήριων κατοίκων του υπέροχου χωριού στο οποίο εκτυλίσσετε η ξεχωριστή αστυνομική ιστορία της. 
 
Τα λόγια της κ.Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου ζεστά και από καρδιάς, ενώ συνεχίζοντας η κ.Δημητροπούλου τόνισε ότι "στόχος της συγγραφέως ήταν η κατασκευή ενός καλά διατυπωμένου ντετεκτιβικού παιχνιδιού προς τέρψη του αναγνώστη και από την αρχή της ιστορίας το στοίχημα έχει κερδηθεί από τη μεριά της. Με γρήγορη ροή, απλό και μεστό λόγο, ευφάνταστη μα αληθοφανή πλοκή, ζωντανούς διαλόγους, συνεχείς ανατροπές που κόβουν την ανάσα κι έξυπνο χιούμορ ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, το βιβλίο γίνεται η πιο ευχάριστη συντροφιά".
 
"Η πρώτη συγγραφική απόπειρα της κυρίας Αντωνίου αντανακλά με τον πιο φωτεινό τρόπο το πηγαίο της ταλέντο στο γραπτό λόγο" κατέληξε η κ.Δημητροπούλου. 

Στο τέλος της παρουσίασης, η Μιχαέλα Αντωνίου, φωτογραφήθηκε με τους αναγνώστες της και υπέγραψε το βιβλίο της.
 
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)