Την Τετάρτη τα συνεργεία του Δήμου ξεκινούν τις εργασίες τους για την δημιουργία πάρκου 10 στρεμμάτων, στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Πρόκειται για το πάρκο αναψυχής που θέλει να δημιουργήσει η δημοτική αρχή στην περιοχή, σε έκταση ακριβώς πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο χώρος αυτός θα προσφέρει ανάσα δροσιάς και ψυχαγωγίας στους κατοίκους των γύρω συνοικιών που βρίσκονται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά και σε ένα τμήμα της Εγλυκάδας.

Εκεί τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στη φύτευση δέντρων, στη τοποθέτηση φωτισμού,  στη διαμόρφωση κήπων, ενώ θα βάλουν παγκάκια και γενικότερα θα δημιουργήσουν έναν χώρο πρασίνου που θα δίνει μία διαφορετική νότα ομορφιάς στην όλη περιοχή.

Από εκεί και πέρα όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες εκεί, τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων για την δημιουργία ανάλογου πάρκου στην περιοχή του Ρηγανόκαμπου.

Ο Ρηγανόκαμπος είναι μία συνοικία που τελευταίως έχει υποβαθμιστεί και το πάρκο που θέλει να φτιάξει ο Δήμος θα γίνει στο πλαίσιο της αναβάθμισης της. Το πρόβλημα είναι ότι η έκταση που είναι να φτιαχτεί το πάρκο είναι ενταγμένη στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ωστόσο, ο Δήμος έχει αποφασίσει τη δημιουργία πάρκου, κάτι που άλλωστε έχει υποσχεθεί και ο Δήμαρχος στους κατοίκους της περιοχής, αδιαφορώντας για τις πιθανές συνέπειες που θα έχει, σε περίπτωση που το ΤΑΙΠΕΔ κινηθεί δικαστικά εναντίον του.