Σημαντικό ενδιαφέρον από επιχειρηματία μεγάλου βεληνεκούς για το Αυτοκινητοδρόμιο της Χαλανδρίτσας έχει προκύψει στο όλο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις περασμένες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αθήνα, με τον επιχειρηματία αυτόν να δείχνει ότι έχει ζωηρό ενδιαφέρον για την δημιουργία και την κατασκευή του όλου έργου.

Ένα έργο που παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τα μέλη της εταιρίας Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε και τους φορείς της περιοχής, δεν έχει προχωρήσει και μένει στάσιμο εδώ και αρκετά χρόνια.

Στη σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Πατρέων, Ευάγγελος Φλωράτος, δύο πρόσωπα που γνωρίζουν αρκετά καλά το θέμα.

Στη συζήτηση που έγινε οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν σε λεπτομέρειες, κάνοντας σχέδια επί χάρτου για την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου, το οποίο ως έργο έχει μπει στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε.  

Κάτι που φυσικά δίνει το κατάλληλο έδαφος στο όλο έργο για να ξεκινήσει επιτέλους, ενώ το μόνο που έλειπε μέχρι τώρα ήταν ο κεντρικός επενδυτής ο οποίος αν όλα πάνε καλά και οι συζητήσεις συνεχιστούν στο ίδιο κλίμα, πλέον έχει βρεθεί στο πρόσωπο του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Όλα τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι αποκάλυψε ο βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος, στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" του Αλέξανδρου Κογκόλη που  θα μεταδωθεί στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας, από το Achaia.