Όταν μιλάμε για Fever μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας.

Στις 27 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα με Νίκο Οικονομόπουλο, Χρήστο Χολίδη και Ήβη Αδάμου...

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν, πως η φήμη του, προηγείται του ονόματός του. Στο εξαίρετο κέντρο που θα φιλοξενηθεί το καταπληκτικό μουσικό σχήμα βρίσκεται ένας «δικός μας» καλλιτέχνης και δεν μιλάμε μόνο για τον Νίκο Οικονομόπουλο που κατάγεται από την Πάτρα, αλλά και για τον Εno Shkodrani που μαζί με όλη του την ομάδα δημιουργεί στο Fever!

Mαζί με τις Ουρανία Ρανιά, Μαρία Ασημακοπούλου, Μαρία Σουλιώτη και Μαρία Τσάγαρη «τρέχουν» να ετοιμάσουν τις όμορφες κορνίζες που θα αποτελέσουν τα σκηνικά της πίστας που θα εμφανίζονται οι καλλιτέχνες.

Πατρινή –κατά κάποιον τρόπο- η υπόθεση στο Fever φέτος...


Όπου και να σταθείς, το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να χάσεις απ’ τα μάτια σου την μεγαλοπρεπή του πίστα, που έχει κατά καιρούς δεχθεί, τους πιο καταξιωμένους και με τη μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό τραγουδιστές, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άννα Βίσση, ο Σταμάτης Γονίδης και πάρα πολλοί άλλοι, που έχουν φτάσει στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο επιχειρηματίας του κέντρου, Θανάσης Παπαγεωργίου, έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία όλα αυτά τα χρόνια, δίνει για ακόμη μια σεζόν όλο του το είναι στη διασκέδασή μας, αποδεικνύοντάς το, με την έλευση στη πίστα του Fever, το καλλιτεχνικό «ζευγάρι», Οικονομόπουλος - Χολίδης.