Παράτησε το σχολείο στα 17 για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της. Σήμερα η 33χρονη Κέιτ Στιούαρτ από το Λίβερπουλ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος.

«Άφησα το σχολείο χωρίς να έχω προσόντα και είχα μια καθαρά βιοποριστική δουλειά με την οποία έβγαζα 2,5 δολάρια την ώρα» δήλωσε στην Daily Mail και συμπλήρωσε: «Όλοι με έκαναν πέρα από τη ζωή τους και με διέγραψαν και εγώ σκέφτηκα "όχι"! Πρέπει να παλέψω και να τα καταφέρω. Αυτό μου έδωσε ώθηση».


Έχτισε μια «αυτοκρατορία» που περιλαμβάνει δικά της σολάριουμ και καταστήματα ομορφιάς ενώ έγινε εκατομμυριούχα ήδη από την ηλικία των 23 ετών.

«Σπούδαζα παράλληλα ενώ ήμουν μια ανύπαντρη μητέρα. Άνοιξα μια μικρή εταιρεία στην αρχή και αργότερα επένδυσα τα χρήματα που έβγαζα σωστά φτιάχνοντας τη δική μου αυτοκρατορία» δήλωσε.


Σήμερα επιτρέπει στον εαυτό της πολλές απολαύσεις. Όταν ταξιδεύει παίρνει μαζί της μόνο τα καλλυντικά και αγοράζει ρούχα από την πόλη την οποία επισκέπτεται ενώ μένει μόνο στα καλύτερα ξενοδοχεία για τα οποία πληρώνει 1.000 δολάρια την βραδιά.