Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Veso Mare βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, καλεσμένος σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Ασφαλές, υγιεινό, οικονομικό,ελληνικό και πολύ παρεξηγημένο είναι το ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας, δήλωσε ο Λαζάρου.

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας, περίπου 200 άτομα παραβρέθηκαν στην αίθουσα Αίγλη στη Veso Mare, όπου ο αναγνωρισμένος σεφ κ. Λαζάρου έδειξε πως φιλετάρονται τα ψάρια, αλλά και πραγματοποίησε συνταγές με τσιπούρες και λαβράκια.

Οι παραβρισκόμενοι στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να κάνουν γευστική δοκιμή. Η παρουσίαση θα συνεχιστεί για γονείς και κηδεμόνες, αλλά και μαθητές από ΙΕΚ και ΚΕΚ. Το catering της εκδήλωσης επιμελήθηκε το Κτήμα Παναγιωτόπουλου».