Globe One Digital, το πρωτοπόρο digital performance agency και οι συνεργάτες της οργανώνουν τη δράση #SOSrefugeesμε σκοπό την άμεση παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες, που συρρέουν εξαθλιωμένοι στα ελληνικά νησιά. 

Το “καραβάνι” ανθρωπιστικής βοήθειας περιλαμβάνει είδη πρώτης ανάγκης όπως νερό, τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες και φάρμακα, τα οποία θα μεταφέρονται στα νησιά με φορτηγά, συνοδευόμενα από εθελοντές. 

Μέχρι στιγμής, έχουν ενεργοποιηθεί περισσότεροι από 50 συνεργάτες του διακεκριμένου agency, συμβάλλοντας με ενθουσιασμό στην πρωτοβουλία. 

Η Globe One Digital, που τα τελευταία 5 χρόνια έχει προσφέρει υπηρεσίες αξίας μεγαλύτερης από 500.000€ σε κοινωνικό έργο, κάνει κάλεσμα ανθρωπιάς προς όλους όσοι μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια, ώστε το όραμα των προσφύγων για μια νέα ζωή, να γίνει πραγματικότητα!  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε, καλέστε στο 210 2117700 (Υπεύθυνη δράσης: Μαρία Κρομμύδα - [email protected]) ή επισκεφθείτε την σελίδα: http://www.globeone.gr/sosrefugees/.