Πρόσκληση προς όλα τα μέλη για την Τακτική Γενική (Απολογιστική - Εκλογική) Συνέλευση απευθύνει η Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθεί στις  29 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ.

«Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης και την απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίασή του στις 2-11-2015, καλούνται όλα τα μέλη της Ένωσης, στην Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Χελμός στα Καλάβρυτα με θέματα:

-Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,

-Απολογισμός πεπραγμένων, Διοικητικός – Οικονομικός, (Έως 30-10 -2015)

-Συζήτηση επί των πεπραγμένων και απαλλαγή,

-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής,

-Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη και τελευταία φορά στις 29 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στην ίδια αίθουσα.

Επειδή συνήθως κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιείται απαρτία και για να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη μας τα οποία έρχονται από μακριά, παρακαλούμε όλα τα μέλη να έλθουν στην δεύτερη και τελευταία Γενική Συνέλευση στις 29 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στην ίδια αίθουσα.

Οι υποψήφιοι για τα όργανα της Ένωσης πρέπει να έχουν ρυθμίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να έχουν καταθέσει γραπτή αίτηση τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την πρώτη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης.

Επειδή επιθυμία όλων μας είναι να συμμετέχουν όλα τα παλαιά μέλη της Ένωσής μας και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε, να καλυφθούν οι παλαιές οφειλές  με το ποσό των 10 ευρώ ανά άτομο. Για όλα τα άλλα ισχύουν τα σχετικά άρθρα του καταστατικού.

Η παρουσία όλων θεωρείται ιερό καθήκον, στη μνήμη των εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών συμπατριωτών μας.

Ο Πρόεδρος - Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης, Πρόεδρος Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, εκλεγμένο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου για την διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα και εκπρόσωπός του για τα Καλάβρυτα και την ευρύτερη περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 26920.22.346.»