Σεμινάριο "Η δύναμη της Απελευθέρωσης" στην Αθήνα

Σας προσκαλούμε
Δευτέρα 9 και 23 Νοεμβρίου

Αμφιτρίτης 28, Π.Φάληρο, 1ος όροφος, Ώρα: 19:30

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα:
Η δύναμη της Απελευθέρωσης


Νιώθεις εγκλωβισμένος;
Νιώθεις την πίεση της καθημερινότητας να στενεύει τον ζωτικό σου χώρο;
Βλέπεις στην οικογένειά σου, στη δουλειά σου και στους φίλους σου την απόγνωση του αδιέξοδου;
Είσαι άνθρωπος όμως που εκτιμά τη χαρά και την ψυχαγωγία, αλλά έχεις χάσει λόγω των περιστάσεων την επαφή σου με αυτές τις αξίες;

Γνώρισε τη δύναμη της Απελευθέρωσης με τη βοήθεια της Expansion Method. Ένα βιωματικό δωρεάν σεμινάριο που θα σου εξηγήσει το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης εμπειρίας: Την Ελευθερία.
Με απλά παραδείγματα και βιωματικά παιχνίδια θα βιώσεις την αίσθηση της Απελευθέρωσης, θα γνωρίσεις πώς να την εισάγεις στη ζωή σου και θα διαπιστώσεις τα ευεργετικά οφέλη της σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.
Με συμμάχους τη Σύγχρονη Επιστήμη, την Ψυχολογία, το Life Coaching και τις Συμπληρωματικές θεραπείες θα γνωρίσεις έναν ξεκάθαρο δρόμο προς τη δική σου Απελευθέρωση από τα τοξικά συναισθήματα που καταστρέφουν τη ζωή σου.

Η Expansion method είναι μια νέα ελληνική επαναστατική μέθοδος άμεσης προσωπικής Απελευθέρωσης και Ενδυνάμωσης, που καταφέρνει να απελευθερώσει νοητικούς και συναισθηματικούς περιορισμούς μέσα σε 3 μόλις ημέρες. Δημιουργήθηκε το 2009 από ανθρώπους με εμπειρία και γνώση πάνω στην προσωπική ανάπτυξη. Λειτουργεί με Πιστοποιημένους Συμβούλους σε όλη την Ελλάδα έχοντας ήδη βοηθήσει πάνω από 2000 άτομα.

Εισηγητής: Αργύρης Στραβελάκης, Δημιουργός της Expansion
Διάρκεια: 19:30-21:00 (1,5 ώρα)
Περιλαμβάνει: Ομιλία
Βιωματικά παιχνίδια
Q&As (ερωταπαντήσεις)
Επικοινωνία:
Email: [email protected]
Γραφείο: 2109841088 (11:00-15:00)
Academy: 2109852813Ξεκινάμε να απελευθερώσουμε τον κόσμο, έναν άνθρωπο τη φορά.

Ξεκινάμε τo 4o Επαγγελματικό τμήμα εκπαίδευσης Πιστοποιημένων Συμβούλων Expansion στις 12 Μαρτίου 2016.

Αν είστε άνθρωπος της προσφοράς, αν αγαπάτε το συνάνθρωπό σας, αν πιστεύετε ότι η Ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό, σας προσκαλoύμε στην οικογένεια των Συμβούλων Εxpansion.
H δομή της Expansion στηρίζει τους Συμβούλους και ταυτόχρονα στηρίζεται από εκείνους. Μέσα σε δύο μήνες γίνεται απόσβεση της επένδυσης του σεμιναρίου και από εκεί και μετά είμαστε δίπλα σας με επιμόρφωση, επικοινωνία και βοήθεια στην προσέγγιση θεραπευόμενων.