Με κεντρικό θέμα ένα τρυφερό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα αγάπης, τη "Βασίλισσα του χιονιού", η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) παρουσιάζει για 4η χρονιά το «Πάρκο των Χριστουγέννων»,  από τα μέσα Δεκεμβρίου και για όλη τη διάρκεια των γιορτών, στο Δημοτικό Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στην καρδιά της πόλης του Αιγίου.

Ένα πάρκο καταπράσινο, μοναδικό σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, γεμάτο χριστουγεννιάτικη μαγεία και όμορφες στολισμένες γωνιές μας καλεί κοντά του και μας υπόσχεται ότι όλα μπορεί να συμβούν αυτά τα Χριστούγεννα... ακόμα και θαύματα!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μουσικοχορευτικά δρώμενα, live μουσικά σχήματα, παιχνίδια και κεράσματα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, χορωδίες και φιλαρμονικές, θα επιφυλάσσουν καθημερινά μικρές και μεγάλες εκπλήξεις στους επισκέπτες, ενώ νεράιδες, ζογκλέρ, ξωτικά και μίμοι θα παρελαύνουν καθημερινά από τον παραμυθένιο κήπο, σκορπώντας χαμόγελα και ξενοιασιά σε μικρούς και μεγάλους.

Η όμορφη ιστορία της "Βασίλισσας του Χιονιού" συναντά φέτος το ιδανικό μέρος για να ζωντανέψει βήμα - βήμα τις περιπέτειες των δυο αγαπημένων φίλων, της Γκέρτνα και του Κέυ και να μας ταξιδέψει στο θαύμα της αγάπης που φωτίζει τη ζωή μας και διώχνει μακριά το γκρίζο της δύσκολης καθημερινότητας. 

Σημειώνεται πως και φέτος, η είσοδος στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” καθ'όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, θα είναι δωρεάν.