Υλικά

  • 120 γρ. αρακά
  • 150 γρ. ζυμαρικά
  • 180 γρ. λουκάνικο τσορίζο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 35 ml ελαιόλαδο
  • 15 γρ. βούτυρο
  • 25 ml κρέμα γάλακτος
  • 5 γρ. μαϊντανό
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράσε τον αρακά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, άφησε τον στην άκρη και κάνε το ίδιο και με τα μακαρόνια.

Τσιγάρισε το λουκάνιο μαζί με το λάδι. Μόλις είναι έτοιμο ρίξε στο τηγάνι μια κουταλιά της σούπας από το νερό που έβρασε τα μακαρόνια και πρόσθεσε τον αρακά, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.

Ανακάτεψε καλά μέχρι τα υλικά να δέσουν, σέρβιρε και γαρνίρισε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και μαύρο πιπέρι!