Εντάξει ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες έχουμε αρκετές ανασφάλειες, κυρίως με την πρώτη εντύπωση που θα κάνουμε σε έναν άντρα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο λέμε αρκετά ψεματάκια και κρύβουμε πράγματα για τα οποία τις περισσότερες φορές ντρεπόμαστε. Ναι προφανώς και καμία γυναίκα δε θα αποκαλύψει ότι κοιμάται με τεράστια πιτζάμα που έχει πάνω λαγουδάκια, ούτε ότι η κάλτσα που φοράει μέσα από το super μοδάτο μποτίνι της είναι τρύπια στο μεγάλο της δάχτυλο. Ε έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι άντρες οι οποίοι μπορεί να το παίζουν cool και άνετοι και ότι είναι ο εαυτός τους και πολύ χαίρονται γι' αυτό, αλλά είναι και μερικά πράγματα, τα οποία και μόνο στη σκέψη ότι θα μας τα αποκαλύψουν, τους λούζει κρύος ιδρώτας. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε τα βασικά μυστικά που κρατάει ένας άντρας από μία γυναίκα, το πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

1. Βγήκατε και το ραντεβού σας ήταν άκρως πετυχημένο; Αν νομίζεις γλυκιά μου, ότι μόνο εσύ έστειλες πολλαπλή αποστολή στην κολλητή, την αδερφή, την μαμά σου και τις 2 συναδέλφους σου που είχαν αγωνία, είσαι πολύ γελασμένη. Τι νομίζεις; Ότι αυτός γύρισε σπίτι, πέταξε τις αρβύλες του σε μία γωνία (το κάνουμε κινηματογραφικό για περισσότερη πλάκα), πήρε μια μπύρα από το ψυγείο και άραξε να δει τις αμφισβητούμενες φάσεις από το ματς που έχασε για χάρη σου; Κι όμως όχι. Ο γλυκούλης θα πάρει σίγουρα τον κολλητό του, και αν μένει με τους γονείς του, θα δώσει και το στίγμα στον πατέρα, που όλως τυχαίως θα έχει αϋπνίες!

2. Όσον αφορά στο θέμα των φίλων του, μπορεί με την πρώτη να σου γνωρίσει το Μάκη, το Μήτσο, τον Κώστα και το Μπίλυ, αλλά αυτός ο Χριστόφορος που τόσο ακούς αλλά ποτέ δε βλέπεις, παραμένει ακόμη ένα μυστήριο! Ναι προφανώς και είναι ο φίλος - φάντασμα, γιατί από όσα έχεις ακούσει, είναι ψηλός, όμορφος και μορφωμένος. Επίσης, όταν πήγαινε ακόμα σχολείο του είχαν κάνει πρόταση να γίνει μοντέλο, ενώ έχει κάνει και 2-3 σποτάκια για χαρτιλίκι. Σόρυ αλλά προφανώς και δε θα σου γνωρίσει το Χριστόφορο αν δε σιγουρευτεί ότι είσαι καψούρα μαζί του. Εσύ δηλαδή θα του γνώριζες έτσι απλά τη Χριστίνα τη θεά;

3. Μιλώντας για την οικογένειά του, υπάρχει πάντα ο ξάδερφος Σωτήρης και η θεία Τούλα, για τους οποίους δε λέει πολλά παρόλο που είναι αρκετά κοντινοί συγγενείς. Ναι είναι γνωστό ότι όλοι έχουμε κάποια μέλη της οικογένειάς μας, τα οποία μπορεί να λατρεύουμε, αλλά αποφεύγουμε να φέρουμε σε επαφή με έναν ανυποψίαστο άνθρωπο τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας. Μπορεί να ακούγεται άσχημο αυτό που λέμε, αλλά καλώς ή κακώς έτα πράγματα είναι έτσι ακριβώς. Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι κακοί, απλά μπορει να έχουν ένα χαρακτηριστικό, το οποίο να μην ταιριάζει σε εκείνον, και έτσι να θεωρεί ότι και ο υπόλοιπος κόσμος θα το βρει κατακριτέο. Πριν μας κράξεις... σκέψου! Το έχεις κάνει κι εσύ.

4. Kαι αφού σου κρατήσει μυστικούς το Χριστόφορο και το Σωτήρη για ένα διάστημα, θα σου κρύψει προφανώς και κάποιες κουτές φοβίες του. Για παράδειγμα, δε θα σου πει ότι είναι... πουλόφοβος (φοβάται τα περιστέρια αλλά και κάθε φτερωτή ψυχούλα συμπεριλαμβανομένης και της κότας), ή ότι πριν πέσει για ύπνο τσεκάρει πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου και κάτω από το κρεβάτι, ώστε αν υπάρχει στο χώρο κάποιος κλέφτης να τον κάνει τσακωτό! Τώρα αν παρατηρήσεις, ότι ανοιγοκλείνει τους διακόπτες 3 φορές (κάτι σαν το θέλημα Θεού) καλό θα ήταν να του κάνεις μία συζήτηση!

5. Oι επιδόσεις του στο σεξ είναι προφανώς καταπληκτικές, ικανοποιεί κάθε γυναίκα που έχει την τύχη να πλαγιάσει μαζί του, συνηθίζει να ακούει και στο παρατσούκλι... sex machine! Αυτά αφήνει να εννοηθούν τον πρώτο καιρό, και φυσικά δε θα σου πει ότι κάθε φορά που πρόκειται να κάνει σεξ με μία καινούρια παρτενέρ, δεν μπορεί για κανένα λόγο να λειτουργήσει ή ότι προτιμάει το αγαπησιάρικο σεξ και όχι το άγριο με το ξύλο και τα μπινελίκια. Καλέ χαζός είνα να στα πει;

6. Αν μιλήσει για τις πρώην του, λέμε αν, σίγουρα θα τις έχει χωρίσει εκείνος, είτε γιατί βαρέθηκε, είτε γιατί του ζητούσαν πολλά και δεν ήταν σε φάση-εδώ αρχίζει και σε λούζει κρύος ιδρώτας γιατί εσύ θέλεις τουλάχιστον 3 παιδιά-είτε γιατί εκείνη γούσταρε περισσότερο, είτε γιατί του έπαιξε στραβή-φυσικά δε θα πει ότι είχε κάνει κουτσουκέλα πρώτος-είτε γιατί είναι τόσο αυτάρκης που όταν η άλλη παύει να τον ευχαριστεί, απλά τη διώχνει. Ναι ναι. Δε λέει όμως που όταν τον παράτησε η Ελένη πήρε τον κολλητό, Πέμπτη βράδυ-τότε ήταν ακόμη ανοιχτά και καθημερινές τα μπουζούκια-και ήπιε δύο μπουκάλια σκοτς για να ξεχάσει! Δεν τα λέει...

7. Αν τον επισκεφτείς σπίτι του, θα σε υποδεχτεί με ωραία μοδάτη φόρμα, φούτερ πεντακάθαρο και μοσχοβολιστό-ας είναι καλά η μανούλα και τα μαλλακτκά της-ξυπόλητος ή με σαγιονάρα και σίγουρα με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Το σπίτι λάμπει και η ατμόσφαιρα είναι cozy-έψαξε στο ίντερνετ για να μάθει τι είναι-και φυσικά παίζει μουσική deep house με άκρως ερωτικούς και ιδιαίτερους ήχους. Η αλήθεια ποια είναι; Σκισμένη φόρμα από το λύκειο, φανέλα ομάδας, παίζει από την εποχή του Μαραντόνα, κάλτσα με παντόφλα καλοκαιρινή-παιδιά βολεύει-το σπίτι ένα αχούρι αναδύει μυρωδιά, σίγουρα όχι βανίλια από τα ρεσό, και αντί για αισθησιακή μουσική, παίζει στο YouΤube Mάκη Δημάκη και ένα σωρό άλλα κάφρικα video που βλέπει με τους φίλους του. Προφανώς, σύμφωνα με το queen, το κρασί έχει μετατραπεί σε μπύρα και τα αποτελέσματά της είναι οι διάφοροι ήχοι που βγάζει ο γλυκούλης.