Στις εγκαταστάσεις του Πατραϊκού ιππικού ομίλου στο Νεοχώρι Χαραυγής (Τζάιλο) θα διεξαχθεί φέτος ο 9ος Ιππικός Παμπελλοπονησιακός αγώνας υπερπήδησης εμποδίων την Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ.

Ο αγώνας θα έχει φιλικό χαρακτήρα και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Πελοπόννησο.

Οι αθλούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις υψηλού επιπέδου ιππικές εγκαταστάσεις του ομίλου ενώ οι συνοδοί τους καθώς και οι υπόλοιποι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ιδιαίτερα αθλήματα.

Ο ιππέας και το άλογο στον αγώνα γίνονται ένα, και μετά από χρόνια συστηματικής προπόνησης καταφέρνουν να εκτελούν εντυπωσιακές ασκήσεις.

Ο Πατραϊκός ιππικός όμιλος διαθέτει επίσης εστιατόριο-καφέ καθώς και πάρκο μικρών ζώων. Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον μπορεί να συνδυάσει κανείς την άθληση με την ψυχαγωγία, αφού, εκτός από την προπόνηση μπορεί να κάνει βόλτα με τα κατάλληλα εκπαιδευμένα άλογα σε μία διαδρομή πλούσια σε ομορφιά και φυσικό κάλος.

Με αφορμή την διοργάνωση του αγώνα μπορείτε επισκεφθείτε τον Πατραϊκό ιππικό όμιλο  την επόμενη Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. για να ξεναγηθείτε από κοντά στον κόσμο της ιππασίας και των αλόγων σε μία πολλά υποσχόμενη κοντινή εναλλακτική απόδραση.