Ο ομορφότερος αγώνας SUP της χρονιάς, o Διάπλους της Ιστορικής Διώρυγας της Κορίνθου πλησιάζει.

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, η κυκλοφορία των πλοίων στον Ισθμό θα διακοπεί, για να δοθεί εκκίνηση σε 150 και πλέον Όρθιους Σανιδοκωπηλάτες.
Το 5th Hellenic SUP CUP 2015, μετά από μια διαδρομή που ξεκίνησε από την Άνδρο την 1η Μαΐου, πέρασε από τη Λούτσα και το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, και καταλήγει στην μοναδική διώρυγα της Κορίνθου, όπου θα αναδείξει και τους πρωταθλητές του.

Ένας αγώνας τόσο ιδιαίτερος, όχι μόνο για το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε συμμετέχοντα που κωπηλατεί μέσα στο ιστορικό κανάλι, δίπλα στα 80m ύψους τείχη του, έχει φυσικά προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς SUP σκηνής.


Η διοργάνωση φιλοδοξεί μέσα από τον αγώνα, να αναδείξει την Ελλάδα, τον αθλητισμό και την Ιστορίας της και εκτός Ελληνικών συνόρων.

Και φέτος θα συμμετέχουν στον αγώνα αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, που θα ταξιδέψουν στη χώρα μας ειδικά για την μοναδική αυτή εμπειρία, καθώς και οι νικητές του "Cyprus SUP CUP 2015", οι οποίοι πήραν ως έπαθλο τη συμμετοχή τους στον αγώνα του Ισθμού. Όσοι ασχολούνται με το άθλημα SUP, προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 22.11.15, ενώ όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σίγουρα θα έχουν την πιο όμορφη θέα πάνω από τις επιβλητικές γέφυρες.4th Isthmus SUP Crossing 2014