Tο STAGE υποδέχθηκε
τον κορυφαίο Έλληνα Star
Σάκη Ρουβά
και μαζί με το δυναμικό συγκρότημα
ONIRAMA
ξεσήκωσαν τη Θεσσαλονίκη
στο πιο εκρηκτικό μουσικό party!

THE S CLUB @ STAGE
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο και για περιορισμένες εμφανίσεις

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς, απογείωσε το κοινό στο κατάμεστο Stage με ένα εκρηκτικό live!

Ένα εντυπωσιακό εκρηκτικό μουσικό live παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στο κατάμεστο Stage. Η αγάπη του κόσμου για τον κορυφαίο Έλληνα star ήταν για ακόμα μία φορά συγκλονιστική! Το κοινό τραγουδούσε και χόρευε μαζί του ασταμάτητα και με ενθουσιασμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του hit single «Δύο Θεοί», που από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το dance ρυθμό, τα ethnic στοιχεία και το κινηματογραφικό video clip του!

Μαζί του, το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, χάρισε έντονες στιγμές με το performance του απογειώνοντας την διασκέδαση!

Το Stage που αποτελεί το σημείο αναφοράς της ποιοτικής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη διαμορφώθηκε από την αρχή με μία εντυπωσιακή σκηνή για να υποδεχθεί το The S Club και το κοινό αποτελώντας το πιο hot σημείο συνάντησης της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το εντυπωσιακό live show του The S Club εμπλουτίζεται με τους ταλαντούχους Alex Economou, Εύα Τσάχρα, Μαριάννα Γερασιμίδου και τις μουσικές επιλογές της DJ Eirini Kakouri! Η μοναδική χορογράφος Chali Jennings με το μπαλέτο πλαισιώνουν δημιουργικά το concept του show παρουσιάζοντας ξεχωριστές χορογραφίες!

Την ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση επιμελείται ο Παύλος Καλτουρουμίδης, το lighting design ο Γιώργος Τέλλος και το sound engineering ο Ηλίας Σεργόπουλος και ο Κυριάκος Κυριακού.

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης έρχεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο THE S CLUB @ STAGE