Ποδηλατοβόλτες για Ιταλούς τουρίστες διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, στην Κεφαλονιά και στην Κέρκυρα, μετά από αίτημα που δέχτηκαν οι άνθρωποι του Π.Ο.Π  από ιταλικό τουριστικό γραφείο.

Οι Ιταλοί  τουρίστες έμειναν ευχαριστημένοι από την εμπειρία τους και τις διαδρομές που είχαν με το ποδήλατο στα δύο νησιά των Επτανήσων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των Ιταλών τουριστών που συμμετείχαν στις παραπάνω βόλτες ήταν και ο διάσημος ποδηλάτης Ivan Basso, δύο φορές νικητής του Γύρου της Ιταλίας.

Στην Κεφαλονιά οι ποδηλάτες είχαν αρκετά καλές διαδρομές σε αποστάσεις  90ΚΜ και 60ΚΜ, ανάλογα την επιθυμία του κάθε αθλητή. Οι ίδιοι ποδηλάτες συμμετείχαν στις ποδηλατοβόλτες που πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα και πάλι σε δύο διαδρομές αποστάσεων 71ΚΜ και 51ΚΜ.

Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά με άρτια οργάνωση, με αποτέλεσμα ο Π.Ο.Πατρών να δεχτεί τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες από τους συμμετέχοντες και τους υπευθύνους του τουριστικού γραφείου.  

Να σημειωθεί ότι οι τουρίστες είχαν έρθει στην χώρα μας με κρουαζιερόπλοιο. Ο ΠΟΠ σε ανακοίνωση του τονίζει: «Εκφράζουμε με την σειρά μας τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία με την Αστυνομία της Κεφαλληνίας και της Κέρκυρας τους Σαμαρείτες της Κεφαλληνίας, την Γενική κλινική Κέρκυρας και τους παράγοντες του ποδηλάτου και στα δύο νησιά που βοήθησαν σε ότι τους ζητήθηκε».