Σεμινάριο για Νηπιαγωγούς στην Πάτρα, από το Κέντρο Πρόληψης, «Καλλίπολις»
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ξεκινάει το Σεμινάριο για Νηπιαγωγούς με θέμα «Εκφράζομαι, Συνεργάζομαι, Συνυπάρχω» που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνιής Υγείας, Καλλίπολις σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.


Το Σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο διήμερα τη Δευτέρα & Τρίτη 2 &3 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα&Τρίτη 9&10 Νοεμβρίου 2015 17:30-20:30 στο χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης Πρόταση, Σαρανταπόρου 20.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με τα θέματα της συνεργασίας, των συναισθημάτων και του εαυτού, που αποτελούν σημαντικούς προστατευτικούς παράγοντες για την ψυχική υγεία των νηπίων.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης και συγκεκριμένα με την κ. Κουρλέση Ελένη 8:00-15:00 στα τηλ. 2610 226948, 2610 623290 ή ηλεκτρονικά www.kpachaia.gr , [email protected].


Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, Καλλίπολις, ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. της Κίνησης «Πρόταση» για την παραχώρηση της αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.