Οι έντονοι ρυθμοί εργασίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για σωστή διατροφή τις καθημερινές, αφού το φαγητό στο γραφείο πολλές φορές περιλαμβάνει λάθος τροφές, με αποτέλεσμα η ζυγαριά να μας... πληγώνει.

Ωστόσο υπάρχει τρόπος για να μην παίρνουμε κιλά.

1. Έχε πάντα μαζί σου το ταπεράκι σου. Για αρχή, πάρε μαζί σου μια μεγάλη σαλάτα για μεσημεριανό. Μπορεί να βαριέσαι να μαγειρέψεις ένα κανονικό φαγητό, αλλά μια σαλάτα με άφθονο κοτόπουλο σε κομμάτια για να χορτάσεις μπορείς να τη φτιάξεις από το προηγούμενο βράδυ (χωρίς το ντρέσινγκ το οποίο μπορείς να πάρεις χωριστά μαζί σου σε ένα βαζάκι και να το προσθέσεις στο γραφείο) και να την πάρεις μαζί σου στο γραφείο. Έτσι θα αποφύγεις το φαγητό απ’έξω που σίγουρα δεν είναι τόσο υγιεινό όσο το σπιτικό -ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς τα συστατικά που χρησιμοποιούν για να μαγειρευτεί.

2. Έχε μαζί σου... οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα! Όπως αναφέρει το faysbook μετά από κάθε γεύμα ή σνακ πήγαινε στην τουαλέτα του γραφείου και φρέσκαρε την αναπνοή σου πλένοντας τα δόντια σου. Με αυτόν τον τρόπο και θα έχεις φρέσκια αναπνοή και αυτή η διαδικασία θα σου θυμίζει πως μόλις έφαγες και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για τις επόμενες 3-3 1/2 ώρες.