Το festival που έγινε θεσμός επέστρεψε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η κοινότητα του hip hop στην Ελλάδα ενώνεται κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής προσφοράς για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα. Όλα τα έσοδα του των εκδηλώσεων πηγαίνουν απευθείας "Το Χαμόγελο Του Παιδιού". 


Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβάλλουμε την εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η προβολή γίνεται μέσω σωστών προτύπων, ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά που μοιράζονται την τέχνη τους, για την διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και "Του Χαμόγελου Του Παιδιού". Τέλος κύριο μέλημα μας, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η συγκομιδή χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού. 


Ως κεντρικό σημείο αναφοράς του φετινού φεστιβάλ είναι η συνύπαρξη πάνω στη σκηνή, μετά από 10 χρόνια, των δύο ίσως σημαντικότερων hip hop συγκροτημάτων των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για τους Βήτα Πεις και τους Στίχοιμα, η οποίοι αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το χώρο τον συναυλιακό χώρο «Βοτανικός Live» στο κέντρο της Αθήνας. 

Μαζί μας στο festival θα έχουμε τους καλύτερους! Πέρα από το μεγάλο live του Σαββάτου, την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τον πρωταθλητή Ελλάδας και παγκόσμιο finalist στο DMC, τονDJ Mode , τον πρωταθλητή bboy ONEL , τον πρωταθλητή beatboxer GINO καθώς και ένας από τους καλύτερους graffiti artist της Ευρώπης, τον WILD DRAWING !!!

Ένας νέος κόσμος δημιουργείται, με τη συμμετοχή όλων μας. Ας τον ενισχύσουμε και ας προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη!

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη συναυλία στο Βοτανικός Live ( Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Βοτανικός) 

Βήτα Πεις και Στίχοιμα. 

Μαζί τους οι: Golden Flow & Phaser (Ντελίριο Team)| Warm Up: Dj Twelve 

Είσοδος 10 ευρώ | Doors Open: 20.00

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

All Day Party στην Μεθοδία (Κωνσταντινουπόλεως & Αγίου Όρους 113, Βοτανικός) 

Beatbox show by BeatBox Greece All Stars and Human 

BreakDance show by Onel (BWF) and Waveomatics 

Graffiti by Phattcaps – Spent1 – Wild Drawing 

DJing by Ima – Gutterjam – Jimmy Mix – Mode – Twelve 

Είσοδος Ελεύθερη | Doors Open: 15.00 

Links: 

Το 4th Hip Hop Smile Festival στο Facebook 

https://www.facebook.com/events/1636414309934944/

Προπώληση Εισιτηρίων: 

https://www.viva.gr/tickets/festival/4th-hip-hop-smile-festival/